LOCURI RESTAURANTE

Riviera, restaurantul de lângă lac

În zilele caniculare, când ți-e foame, dar te sperie căldura de afară și nu vrei să ieși în oraș de teamă să nu te topești, mai ai o șansă: caută un restaurant lângă lac. Internetul îți oferă mai multe variante, majoritatea din Herăstrău, dar mai există un loc, mai puțin promovat, în Parcul Național.  Restaurantul de lângă lac pe care îl recomandăm se numește Riviera

Situat pe marginea lacului și înconjurat de multă verdeață, restaurantul Riviera este potrivit atât pentru o întâlnire în doi, cât și pentru o petrecere cu mulți invitați. Meniul este foarte variat și poate satisface toate gusturile. Regăsești preparate românești tradiționale, dar și bunătăți specifice bucătăriilor internaționale. Poți comanda ceafă de porc, mici cu muștar ori cârnați, așa cum te poți orienta spre o porție de humus ori spaghete, tsatsiki și salate mediteraneene variate. Oferta de băuturi este, de asemenea, gândită să satisfacă toate gusturile, începând cu țuica tradițională și terminând cu vinuri alese.

Felul în care ești servit, prompt și cu amabilitate, dar și prețurile rezonabile pe care le practică acest restaurant îl recomandă ca fiind una dintre cele mai plăcute variante de luat masa în oraș. Peisajul de care ești înconjurat și răcoarea atât de căutată în zilele caniculare sunt punctele forte ale restaurantului Riviera. 

Îți recomandăm să mergi în Parcul Național, să cauți intrarea dinspre bulevardul Basarabia și să te bucuri de atmosfera plăcută de la Riviera!

S-ar putea să-ți placă și...