Jack´s Pub
BARURI & PUBURI LOCURI

Am fost la: Jack´s Pub. Servire impecabilă și mâncare bună

M-am gândit să îmi fac un obicei din a merge prin localuri drăguțe și a împărtăși cu voi experiențele pentru că de foarte multe ori mi s-a întâmplat să vreau să beau o cafea bună sau să mănânc ceva ok și să nu știu unde să merg la sigur. Astăzi o să îți povestesc despre Jack´s Pub, un local simpatic din Centrul Vechi.

Pentru că sunt încă masterandă și pentru că aseară am avut primul examen din sesiunea asta, am zis să nu las „evenimentul” să treacă neobservat și să merg să mă relaxez puțin după. Zis și făcut, mi-am luat prietenul și încă o prietenă și am plecat în cautarea unui local mișto prin centru, că doar abia coborâsem treptele Universității. Fără nici o țintă în minte, mergeam pe străduțele din centru cu ochii larg deschisi, să lu lăsăm să treacă ideile pe lângă noi. Așa am ajuns la Jack´s Pub, localul deschis în locul fostului Old City, pe Lipscani, nr. 45.

Jack´s Pub

Întâmpinați de un domn simpatic, ne-am așezat la masa pe care ne-a lăsat să ne-o alegem. Prima impresie: drăguț, primitor, dar nu foarte intim, mesele fiind destul de apropiate între ele. Mi s-a infirmat bănuiala cum că cei de la masa de lângă vor auzi toate discuțiile noastre, pentru că nu a fost deloc așa. Cumva, se pare, există o distanța pertinentă între clienți, în așa fel încât să te poți bucura de o discuție fără să îți faci griji că cel de la masa din spate vor auzi tot, cum se întâmplă în alte localuri. Până aici, big up, Jack´s Pub!

Bun.. Au venit meniurile, și folosesc acest cuvânt la forma plurală nu pentru că eram trei persoane, ci pentru că a existat câte un meniu pentru fiecare categorie în parte: mâncare, desert și băutură. Detaliu care m-a bucurat, sinceră să fiu. Mi se pare normal să nu amesteci lucrurile între ele sau să fii nevoit să parcurgi tot meniul în cazul în care vrei să comanzi doar un desert. O altă bilă albă pentru Jack´s Pub.

Am ales un ceai care să alunge frigul și o porție de quesadilla pentru că nu mai mâncasem de mult. Atât băutura, cât și mâncarea au venit foarte rapid. Trebuie să recunosc că am fost puțin dezamăgită de faptul că nu am fost întrebată ce sortiment de ceai aș vrea. Poate că nu aveau mai multe feluri, sau poate că acela era cel mai consumat, oricum puțin ciudat. Poate dacă mi-ar fi plăcut ceaiul de fructe pe care mi l-au adus nu aș mai fi simțit nevoia să spun treaba asta, dar din păcate nu m-am putut abține.

Jack´s Pub

Cât despre mâncare, numai de bine. O  quesadilla foarte bună, suficient de consistentă și de plină de legume. Într-adevăr, n-am înțeles mix-ul de salată care se afla sub lipia cu pui, mai ales că era lipsită de gust, dar nu vă luați după mine, că nu sunt tocmai fan al salatelor și este posibil să fiu subiectivă. Quesadilla venea însoțită de un sos de maioneză cu usturoi, destul de gustos.

Jack´s Pub

Ce vreau să laud în mod special este servirea. Absolut impecabilă! Chelnerul a fost foarte atent cu noi, a întrebat inclusiv dacă mâncarea este în regulă, ceea ce rar am văzut și dacă unii ar spune că așa arată un chelner insistent, eu spun că așa arată un local care se respectă, pentru că aș vrea ca în cazul în care mâncarea nu este bine făcută, să nu trebuiască să aștept jumatate de oră până găsesc un chelner la care să mă plâng, cum mi s-a întâmplat în alte locuri.

Per total, un loc drăguț, cu mâncare destul de bună și servire impecabilă. Am înțeles că vara au deschisă o terasă foarte drăgălașă în curtea din spate, unde atmosfera este mult mai mișto. O să mă întorc la vară să vedem ce și cum. Până atunci, eu zic că merită să-i dați o șansă și să trageți propriile concluzii.  Fugi la Jack´s Pub și spune-mi cum a fost experiența ta!

S-ar putea să-ți placă și...