Stiri

Pamela Anderson, atracția Festivalului Comic Con de la Londra

La sfârșitul acestei săptămâni, în perioada 28-30 iulie, are loc la Olympia, în Londra, FestivalulLondon Film & Comic Con”. Invitata de onoare în prima zi a evenimentului a fost Pamela Anderson. Actrița, în vârstă de 50 de ani, devenită celebră în urma rolului C.J. Parker din serialul ”Baywatch”, a avut o apariție spectaculoasă. Pamela a venit îmbrăcată cu o rochie mini roz de mătase, cu model floral, care îi punea în evidență talia.

Se știe că felul în care arăta, pe vremea în care juca rolul de salvamar în ”Baywatch”, a transformat-o pe Pamela Anderson în sex simbolul acelor ani. Nici astăzi nu se dezminte și își păstrează încă atuurile care au făcut-o celebră: corpul întreținut, părul blond deschis și aerul de divă. 

Actrița canadiană s-a întâlnit cu fanii veniți la Comic Con din Londra, a fost jovială, prietenoasă și a acordat autografe. Bineînțeles că întâlnirea cu ea, dar și cu ceilalți actori care vor fi prezenți în cele trei zile de festival, i-a costat pe fani. Prețul pentru o poză și un autograf cu starurile de la Comic Con variază între 20 și 45 de lire sterline.

La ”London Film & Comic Con” sunt așteptați zilele acestea și actorii: Benedict Cumberbathc, Alyson Hannigan, John Cleese, Kevin Smith și starurile din ”Game of Thrones”: Natalie Dormer, Finn Jones, Pilou Asbaek, Conleth Hill și Kristian Nairn.

S-ar putea să-ți placă și...