TARGURI & FESTIVALURI TIMP LIBER

Marele Picnic ShortsUp în ultima zi

În cazul în care ești iubitor de filme și de natură, ai parte de amândouă, astăzi, la Grădina Botanică, în ultima zi a Marelui Picnic ShortsUp. Evenimentul se află la a patra ediție și e o variantă ideală de evadare din cotidianul urban. În Grădina Italiană, cea mai vastă pajiște din Grădina Botanică, te poți bucura de filme, muzică, arte multimedia, jocuri și ateliere interactive. Dacă ești curios să descoperi misterele grădinii poți face și un tur ghidat, organizat în parteneriat cu voluntarii asociației Team Work. Cele mai frumoase colțuri verzi ale grădinii vor fi puse în valoare de un video-mapping, dar și de o instalație interactivă activată cu senzori tactili și vizuali. 

Accesul publicului în spațiul evenimentului se face de la ora 18.00, prin Splaiul Independenței, respectiv Aleea Intrarea Portocalelor și nu prin intrarea principală a grădinii din Cotroceni. Filmele vor rula după lăsarea serii, între 21.30 și 23.30.

Ia-ți cu tine o pătură, echipament de picnic și 30 de lei pentru biletul pe care îl poți achiziționa la fața locului, așază-te confortabil pe iarbă și bucură-te de atmosfera de vacanță de la Marele Picnic ShortsUp!

S-ar putea să-ți placă și...