LOCURI RESTAURANTE

Bucătărașul cel dibaci îți satisface toate poftele culinare

Într-o pauză de prânz de la serviciu sau într-o seară alături de prieteni te poți refugia într-un restaurant retras chiar din centrul Bucureștiului. Pe strada Olteni, nr. 3 găsești Bucătărașul cel dibaci care te așteaptă cu porțile deschise.

Prima senzație pe care am simțit-o trecând pragul a fost de liniște. Terasa frumos îngrijită și luminoasă îți asigură atât intimitatea și spațiul de care ai nevoie, cât și atmosfera caldă care te îmbie să petreci cât mai mult timp acolo. Bineînțeles că fiind vorba despre un restaurant, cea mai importantă este oferta culinară. Din acest punct de vedere, Bucătărașul cel dibaci e pregătit să-i satisfacă și pe cei care adoră mâncarea noastră tradițională, dar și pe cei amatori de bucătărie internațională. În meniul de aici găsești de la ciorbă de perișoare, ceafă de porc, ardei umpluți, până la spaghette, somon la grătar ori pui asiatic cu orez.

De asemenea, găsești meniuri de prânz, de luni până vineri între orele 11 și 16, dintre cele mai variate. Ai de ales între variante de tot soiul: tocăniță de porc cu mămăliguță și murături, chifteluțe marinate cu salată de varză și garnitură la alegere, mici, mușchi file și lista e lungă. Te poți convinge făcând un drum până la restaurant în pauza de masă. Și nici nu-ți trebuie prea mulți bani la tine. Un meniu despre care povesteam mai sus costă doar 14,90 lei.

Că tot a venit vorba despre prețuri, să știi că ele sunt decente. Un platou ca cel din imagine, pentru o persoană, costă 25 de lei și te hrănești pe săturate. Și ca să-ți faci și mai bine o idee despre cât trebuie să plătești pentru o masă îndestulătoare, află că o porție de clătite costă între 7 și 9 lei, pentru o bere plătești între 5,90 și 7,90 lei, iar o cafea costă doar 6.90 lei.

Pe o vreme ploioasă te poți retrage în interior, acolo unde restaurantul este decorat minimalist, dând mai mult senzația de acasă. Iar dacă chiar nu te poți deplasa până la Bucătărașul cel dibaci, poți comanda mâncare și vine ea la tine.

Programul restaurantului este de luni până vineri, de la 10 la 22, iar sâmbătă și duminică, de la 14 la 22.

S-ar putea să-ți placă și...