premiere
FILME TIMP LIBER

Ro Image prezintă lista celor mai așteptate premiere ale primăverii

Cu toții suntem super bucuroși de venirea primăverii și de vremea frumoasă de afară, dar Ro Image ne oferă un motiv în plus de bucurie: o groază de premiere mult așteptate.

Acestea fiind spuse, să intrăm în subiect și să vă dau căteva vești bune:

premiereAlibi.com este prima premieră a primăverii oferită de Ro Image. Pe 10 martie, în cinematografele din țară își face apariția deloc timid pelicula Alibi.com, o comedie franțuzească, plină de umor caracteristic. Filmul prezintă povestea lui Greg. Acesta a făcut o firmă care se numește Alibi.com și care furnizează orice tip de alibi. Împreună cu Augustin, asociatul său, și cu Medhi, noul său angajat, aceștia elaborează stratageme și înscenări imbatabile pentru a-și acoperi clienții.

Dar, când Greg o cunoaște pe Flo, o tânără blondă și sexy, dar care urăște bărbații mincinoși, lucrurile încep să se complice, căci Greg începe relația prin a-i ascunde fetei adevărata natura a activității lui. Câbd Flo îl duce pe Gre să-l prezinte părinților, acesta are șocul vieții lui: Gérard, tatăl lui Flo, este și el unul din clienții lui…

Sună destul de bine, nu-i așa?

premiere

Ghost in the shell, a doua premieră a lunii martie întruchipează povestea lui Major, un hibrid unic om-cyborg, care conduce o unitate specială numită Section 9. Devotată lichidării celor mai periculoși criminali și extremiști, Section 9 se vede confruntată acum cu un inamic al cărui singur scop e să distrugă definitiv progresele făcute de Hanka robotics în cybertehnologie. Filmul se bazează pe  faimoasa serie manga cu același nume, publicată de editura Kodansha, scrisă și ilustrată de Masamune Shirow.

Așadar, notați în calendar data de 31 martie pentru premieră! Noi vă urăm vizionare plăcută încă de pe acum!

premiere

Cât despre luna aprilie, fanii Fast & Furious știu prea bine că ne aduce mult așteptata premieră Fast & Furious 8.

După Fast & Furious 7, unul din filmele care au ajuns cel mai rapid la 1 miliard de dolari încasări internaționale, și cel de-al șaselea titlu cu cele mai mari încasări din istorie, vine cel mai nou capitol din cea mai populară și mai îndrăgită serie din toate timpurile: FURIOS ȘI IUTE 8.

Acum, Dom și Lett sunt în luna de miere, Brian și Mia s-au retras din acțiune, iar restul echipei a fost exonerată de orice vină. Cu toții par să ducă o viață cât de cât normală. Dar, când o femeie misterioasă (Charlize Theron), îl seduce pe Dom să intre în lumea interlopă, acesta pare că nu mai are scăpare, și, când acesta ajunge să-i trădeze pe cei care îi erau cei mai apropiați, cu toții vor fi supuși unor încercări cum nu și-au imaginat vreodată.

Așteptăm cu sufletul la gură premiera!

premiere

Cum cei mici nu pot fi neglijați, Ro Image aduce pe ecranele din România în premieră pe 28 aprilie filmul Richard the stork.

Pelicula este despre Richard, un vrăbioi care e adoptat și crescut de o familie de berze. Cu timpul, ajunge să fie convins că și el este barză, dar, când berzele, păsări migratoare, o pornesc spre Africa atunci când vine iarna, Richard își dă seama că are o problemă. Decis să nu se lase înfrânt, Richard pornește pe urma familiei sale adoptive, așa cum poate: cu autobuzul, cu mașina, cu trenul, cu vaporul. În aventurile sale extraordinare, Richard e însoțit de o bufniță excentrică și un papagal iubitor de muzică disco. Va reuși el, oare, să dovedească familiei berzelor că e și el demn să poarte numele lor?

Observăm o anumită balanță care se înclină din ce în ce mai des în favoarea berzelor în materie de filme pentru copii. Interesantă alegere.

Care este filmul vostru preferat? Ce nu puteți rata primavera aceasta?

 

S-ar putea să-ți placă și...