Metalhead Meeting
CONCERTE & PETRECERI TIMP LIBER

Cine vine anul acesta la Metalhead Meeting Festival?

Așa cum v-ați obișnuit, astăzi este ziua în care vorbim despre festivaluri și concerte mari de pe la noi. Iubitori ai muzicii rock și heavy metal, știu că știți deja despre Metalhead Meeting Festival, dar nu-mi răpiți plăcerea de a scrie despre asta!

Așadar, Metalhead Meeting Festival a apărut în România prin 2013 și de atunci ne tot gâdilă auzul cu nume mari din industria muzicii rock an de an. De la Moonspel, Last Hope, Dark Funeral, Amorphis și până la Sepultura și Behemoth, headlinerii de anul acesta, Metalhead Meeting și-a făcut un scop din a aduce în România nume din ce în ce mai mari pe scena de la Arenele Romane.

Destul despre trecut! Anul ăsta evenimentul are loc între 24 și 25 iunie, la Arenele Romane și, pe lângă cei menționați mai devreme, Metalhead au confirmat și prezența celor de la Bucovina, Agnostic Front și Myrkur, restul line-up-ului urmând să fie dezvăluit până la data festivalului.

Metalhead Meeting
Sursă foto: facebook.com

E evident faptul că iubitorii muzicii rock sunt în extaz în fiecare an în perioada Metalhead Meeting și că nu ratează ocazia niciodată. Pentru cei care nu știu încă despre existența lui, deși mi se pare foarte greu de crezut scenariul ăsta, pentru cei care nu au putut ajunge în anii trecuți și au regretat, pentru cei care nu știu încă dacă le place sau nu muzica rock, am zis să vă spunem câteva chestii esențiale despre el.

Biletele sunt puse deja în vânzare și pot fi achiziționate electronic de pe iabilet.ro sau fizic din Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toata țara.

Prețul unui abonament este de 170 lei pentru Acces General și 220 lei pentru categoria Golden Circle în perioada de presale, urmând ca la intrare prețurile să fie de 220 lei pentru Acces General și 250 lei pentru Golden Circle. Trebuie menționat faptul că dacă vreți un loc în primele rânduri trebuie să vă grăbiți pentru că abonamentele la categoria Golden sunt în număr limitat (500 buc.).

Așa că, dacă v-am făcut curioși, entuziaști sau v-am făcut măcar pentru o clipă să vă gândiți la posibilitatea de a merge la acest festival, nu ezitați să intrați pe pagina lor de Facebook sau site-ul metalheadmeeting.com pentru a afla toate detaliile sau direct pe iabilet.ro pentru a cumpăra un abonament care îți va face mai plăcut un weekend din luna iunie.

 

S-ar putea să-ți placă și...