VICTORIA
POVESTEA TA TIMP LIBER

Cu și despre VICTORIA handbalului amator

Astăzi este despre handbal amator și când zic asta, zic HC VICTORIA! O să vă vorbesc astăzi despre ei, despre echipa HC VICTORIA, în teren și în afara lui, pentru că VICTORIA e mai mult decât o echipă, e o familie.

Am prieteni puțini dar foarte buni. Știu că pare banală exprimarea, dar în cazul meu se aplică 200%. Una dintre prietenele mele, studentă la chimie, pe atunci, și fostă jucătoare de handbal feminin, a întâlnit într-o zi unul dintre fondatorii HC VICTORIA la un meci între echipele Universității București. Vă puteți imagina că n-a fost foarte greu de convins să se alăture echipei și vă spun că VICTORIA e parte din familie și în prezent. Cum domnișoara Ispir s-a alăturat VICTORIEI, a încercat să aducă la echipă restul prietenelor noastre, foste jucătoare de handbal și pasionate de mișcare. Ei bine, în cazul lor nu a fost la fel de simplu. Fetele noastre nu s-au lăsat convinse cu una, cu două. După o muncă asiduă de convingere, fetele au cedat și au acceptat să meargă la un antrenament, să se convingă care e treaba cu VICTORIA și de ce prietena noastră era atât de încântată ori de câte ori vorbea despre ei. Ce pot să vă spun este că de atunci, niciuna dintre ele nu a mai plecat. Niciuna dintre noi, defapt, că așa am ajuns la VICTORIA și noi, cele care nu suntem tocmai firi sportive, dar ne plac oamenii frumoși.

VICTORIA

Probabil vă întrebați acum „ce are domne, VICTORIA asta de e așa minunată?”. Vă spun eu ce are. VICTORIA este o echipa pe teren și o mare familie în afara lui. HC VICTORIA este formată atât din fete, cât și din băieți, prezentându-se la turnee de handbal mixt, feminim sau masculin, în București sau în țară. Cu alte cuvinte, nu ratează nici o ocazie de a petrece timp împreună.

Gândiți-vă cât de tare e ce fac oamenii ăștia. Tineri cu vârste cuprinse între 20 și 38 de ani, IT-iști, PR-iști, geologi, kinetoterapeuți, oameni de marketing sau vânzări, provenind din toate zonele tării, se adună săptămânal la antrenamente și meciuri și nu zic niciodată pas la turnee în țară din pură pasiune și plăcere. Luați în considerare că deși o parte din ei sunt foști sportivi de performanță, cealaltă parte este formată din oameni care poate au pus mâna pe o minge de handbal pentru prima oară. Gândiți-vă că ambiția și pasiunea i-a adus pe primele locuri în foarte multe campionate sau turnee. Oamenii ăștia au câștigat locul 1 în divizia B cu echipa de fete și locul 2 cu echipa de băieți, locul 3 fără înfrângeri în cupa AMH cu echipa de fete, locul  1 în 4 din 5 turnee de mixt de anul trecut. Au jucat cu Steaua și Vasluiul și au pierdut cu zâmbetul pe buze, bucurându-se de experiența și de ocazia de împărți terenul cu adevărați campioni.

VICTORIA

Ce e și mai frumos la VICTORIA este că sunt o familie mare, frumoasă și unită și în afara terenului. Indiferent de ce se întâmplă în teren, trecând peste înfrângeri sau bucurându-se de victorii, berile de după, mesele luate în familie, turneele în care toată lumea e trup și suflet pentru echipă și toate întâlnirile cu victorieni, indiferent de context sau motiv, sunt un adevărat motiv de bucurie. Știi sigur că se lasă cu amintiri frumoase, cu glume bune și experiențe tari.

Nepunând la socoteală dățile în care am pierdut voci prin tribune, emoțiile simțite la un meci câștigat la limită, bucuria victoriilor și poveștile interminabile, VICTORIA este o familie frumoasă. VICTORIA înseamnă mai mult decât prieteni, victorienii sunt mai mult decât uniți și mereu cu brațele deschise să primească noi membrii.

VICTORIA

Nu cred că le-am zis niciodată dar sunt mândră că am ajuns să îi cunosc, că fac parte din familia lor și că am adunat o groază de amintiri frumoase cu și despre ei. Îmi pare rău că nu fac asta mai des și le promit să îi susțin duminică în meciul cu Steaua.

HC VICTORIA is a state of mind și ca să vă convingeți de asta vă invit duminică, de la 18:00, la Centrul sportiv Apollo, să vedeți victorienii jucând contra AS Handbal și de la 19:30 victorienele în ultimul meci din campionat, jucând contra echipei de tineret a Stelei pentru locul 1. Noi, prieteni, colegi de echipă și tribunieri o să-i susținem în număr cât mai mare din afara terenului. Vă promit că nu o să mai vreți să plecați! Mai multe detalii despre meciul fetelor, aici!

VICTORIA

S-ar putea să-ți placă și...