Stiri

Din lac in put cu ministrul economiei

Mai intai a fost un „dobotoc”. Asa spune A3 (mai jos video)! S-a ocupat serios motanul sa arate lumii ca acel ministru, pe numele lui, Danut Andrusca, nu are ce cauta acolo. Eu as fi ghicit din prima, dupa nume si prenume, ca este prea mic si abuzat de diminutive! Acum a venit unul care era de partea societatii civile… pana l-a pus ministru. „De departe, cel mai elegant si inteligent ministru!” Asa eram tentati sa spunem. Acum, dupa ultimele boroboate, ce sa mai spunem? As vrea sa-l apar si cred ca se poate da vina pe virusul luat de la fostul ministru  (acelasi scaun) si perioada indelungata petrecuta la sedintele de guvern. Deci, nu are omul vina. A venit sanatos si a devenit bolnav.

De fapt, despre sanatate si boala este vorba si in pamfletul de astazi. Pentru cei care nu stiu, ministrul actual al economiei, Eugen Teodorovici a spus saptamana trecuta ca serviciile de sanatate trebuie sa tina cont de cat este contributia. Cu alte cuvinte, platesti putin, ai putine probleme de sanatate, deci nu ai nevoie asa mare.

Astazi, a revenit si a spus ca serviciile de sanatate vor avea acelasi minim ca acum. Nu se schimba nimic, stie de niste cheltuieli care nu sunt ok in sanatate. A lamurit omul treaba… bustean!

Nenea Eugen, matale la care servicii te incadrezi? Atentie, nu ne referim la cele de la care ai luat diploma! Eu cred ca ce ai matale nevoie, nu se rezolva in tara… deci, alea premium. Hopa, aaaaa, deci, despre el era vorba? Ufff! Sa ma bati, daca mai inteleg!

Cum asta nu era suficient, tot el se razboieste :)))))) cu zambetul pe buze, cu Tudorel, colegul de la Justitie! Asta miroase urat, deci nu ma bag! In schimb, va amintesc ca Teodorovici se implica activ in fundatia momentului TO si stergerii datoriilor. „Luam datoriile pe 5 ani, sa plateasca repede… etc!” Eugene, da inainte si nu te mai formaliza. Ai adresabilitate si o sa ai succes… la sters datorii! Te intreb asa, dar sa ramana intre noi, matale stii pentru cine stergi… ce stergi?

El nici usturoi nu a mancat, nici gura nu-i miroase. Suna bine ce spune ca a facut, dar cum verificam? Cum verificam si de ce a fost lasat cu acele datorii si cum erau ele legate de activitatea curenta…

Ete scart! Ce ne intereseaza asta pe noi!? Ramane cum am stabilit. Voi faceti ce vreti, noi…

Atentie: Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Eventualele greseli gramaticale sunt puse intentionat, deci incercati altceva! Traim cum putem si putem cat traim! :))

Citim si:

DAN VOICULESCU: SUNT URMASUL MARELUI PIRAT. TEMETI-VA!

PILDA 1 A LUI CODRIN STEFANESCU

AU CRESCUT VANZARILE LA LAZI FRIGORIFICE SI GUITATUL EXCESIV PE TIMP DE NOAPTE

S-ar putea să-ți placă și...