Stiri

Dan Voiculescu: Sunt urmasul marelui pirat. Temeti-va!

Dan Voiculescu, cunoscut si dupa indicativul Motanul Felix, s-ar fi destainuit unor apropiati:

Sunt urmasul marelui pirat Howel Davis. Cel mai destept si diavolesc dintre toti piratii care au existat. Poate numai eu l-as fi intrecut, daca era contemporan cu mine. Nu de alta, da eu am antenele. Va spun sa se stie in toata tara. Oricine organizeaza un un eveniment sau o activitate trebuie sa cotizeze la mine sau sa-mi ceara acordul. Voi credeti ca Dragnea face ceva fara mine? Johannis nu a vrut sa ma aprecieze si i-am taiat bugetul. Voi credeti ca exista primarie in tara asta care sa faca un eveniment sau o activitate fara acordul meu si bir la antene? Au incercat aia sa faca pe 10 august acel miting. Nu a venit nimeni la mine. Am fost nevoit sa trimit baietii mei din Drumul Taberei sa faca scandal si apoi sa pot folosi jandarmii. Cine este mai tare ca mine la manipulari si mizerii. Faza cu droguri si bani iese tot timpul. Prima data am facut-o cu minerii care au gasit droguri si masini de fabricat bani, acum le-am tras-o astora de la #rezist cu droguri si finantari de afara. Sunt un geniu. Trebuia sa fiu presedinte, insa era prea putin si prea scurt pentru mine.  Romanul este prost! Baga ceva credibil si usor de dovedit si apoi imbraca totul in cea mai oribila minciuna. Ba, baieti, mai stiti voi pe cineva care a putut sa semene raca si dusmanii in familii? Mai stiti voi pe cineva care a convins pe parinti sa-si considere prosti si sa-si omoare copiii pentru politica? …

Ma opresc aici! Era mult mai mult de redat, insa… m-a luat frica! Parerea mea este sa stati pe burta si sa va ascundeti cand auziti numele acestui mare pirat. Daca nu scapati, va rog sa nu-l infruntati. Este deosebit de periculos!

Atentie: Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Eventualele greseli gramaticale sunt puse intentionat, deci incercati altceva! Traim cum putem si putem cat traim! :))

S-ar putea să-ți placă și...