TARGURI & FESTIVALURI TIMP LIBER

Asia Fest 2018 începe, astăzi, la București

Astăzi, de la ora 13, începe a șasea ediție a festivalului care promovează răspândirea tradițiilor și obiceiurilor orientale, ASIA FEST. Acesta va avea loc la Romexpo, în pavilionul C 3 și va ține până duminică, 18 noiembrie 2018.

În cele trei zile ale festivalului veți cunoaște aproape fiecare aspect al culturii asiatice, de la mâncarea tradițională, la costume, muzică sau obiceiuri. Artiștii care vor urca pe scenă sunt Deniz CEM (Turcia) și Aylin & The Lucky Charms, dar pe lângă concertele lor mult așteptate, vor fi și concursuri Cosplay, Kendama, K-Pop și spectacole de prezentare a dansurilor tradiționale asiatice. De asemenea, Kompas Events va avea un stand special de prezentare la ASIA FEST 2018, iar surprizele pregătite fanilor k-pop nu se vor lăsa prea mult așteptate. Trebuie doar să îți înscrii numele la tombola organizată de Kompas Events și ai șansa de a câștiga produse promoționale k-pop! Tombole vor avea loc periodic, aproximativ din oră in oră, iar duminică toți câștigătorii  vor intra în concursul pentru câștigarea unui cadou special k-pop!

Intrarea la festival costă 10 lei, iar copiii sub șapte ani însoțiți de un adult au acces gratuit. Biletele se găsesc la intrare. Programul festivalului este: vineri, 16 noiembrie, de la 13 la 20, iar sâmbătă și duminică, de la 10 la 20.

Prima ediție Asia Fest a avut loc în 2013 la Sala Dalles și s-a bucurat de prezența a mii de vizitatori.

Poți câștiga și tu o invitație dublă la Asia Fest 2018 dacă participi la concursul organizat pe pagina de Facebook Presscafe

S-ar putea să-ți placă și...