BARURI & PUBURI CONCERTE & PETRECERI RESTAURANTE SPECTACOLE Stiri TIMP LIBER

VIP-urile Bucureștiului au luat cu asalt parfumul Cubano Allegria by Raluca Vasile la Grande Comandante

Joi, 15 noiembrie, începând cu ora 21.00 a avut loc un party mix multisenzorial cubanez, cu muzică, dans, parfumuri, rochii colorate, flori în păr, turbane, cocktailuri cu rom și trabucuri, la El Grande Comandante, clubul cel mai șic din București, așezat strategic într-un loc apropiat de centru, dar aerisit și cu multe locuri de parcare, mai precis pe Călărași nr 55. În acest cadru tropical s-au lansat și cele mai exclusiviste și noi parfumuri ale verii 2019, realizate de parfumiera VIP-urilor, nimeni alta decât Raluca Vasile.
Cele mai interesante costumații cubaneze la evenimentul „O Noapte la Havana” le-au avut Mihaela Coșerariu – PR-ul clubului El Grande Comandante, actrița și ziarista Ioana Popescu, cântăreața Bianca Rus, cântăreața Biu Marquetti – care a avut și un superb recital – , influencerul Mădălina Răcorean, impresara vedetelor Florența Marin,  actrița Alice Ionescu, actorul Valeriu Pavel Puiu – prezentator la postul Orizont TV, designerul Florin Burescu sau stilistul Marian Cotoi.
Raluca Vasile este parfumier de lux, consultant în branding multisenzorial și scent designer pentru branduri de ambient, cea care a creat parfumul Cubano Allegria s-a specializat în parfumerie de lux la Perfumery Art School UK, cu stagii în parfumerie exotică la Paris, Milano și Qatar. Este singurul parfumier român premiat de A’ Design Awards Milano, invitat să expună la Congresul de Parfumerie de la Nisa, Esxence Milano și anul acesta în premieră la FIS Arabia Dubai.
Cubano Allegria este inspirat de floarea națională a Cubei, Mariposa, un parfum cu miros diafan fructat vanilat cu accente de tabac, din colecția de parfumuri cu feromoni naturali, un cadou special, în acesta perioadă plină de aniversări sau de sărbători.

S-ar putea să-ți placă și...