TARGURI & FESTIVALURI TIMP LIBER

Ambra Design by Cristina Iacomi prezintă colecția nouă la Kids Fashion Week România

Pe 18 noiembrie, de la ora 19, va începe cea de-a treia ediție a Kids Fashion Week România, eveniment care se plasează în topul festivalurilor de modă din țara noastră. În ambianța regală pe care o oferă ”Le Chateau”, locul în care se va desfășura evenimentul, vor defila pe podiumul de prezentare copii purtând creații ale designerilor români si ale brandurilor din industria de moda pentru copii, într-un show extraordinar. Invitații speciali ai acestei ediții vor fi Cătălin Botezatu și Clara Rotescu, iar printre designerii de marcă ce își vor prezenta noile colecții se va afla și Cristina Iacomi, prin Ambra Design.

Noua colecție pe care o aduce în atenția publicului Ambra Design by Cristina Iacomi se intitulează sugestiv ”My Macarons” și este o colecție cu o paletă coloristică atât de veselă și în tendințe, încât copiii care prezintă ținutele s-au îndrăgostit de ele de la prima vedere. Iată ce declară Theodora Pufulescu, câștigătoarea marelui premiu Best of the Best Kids Model of the Universe 2018 de la Milano și câștigătoare a concursului de frumusețe ”Little Miss and Mister World România 2017”: ”Colectia jucăușă My macarons este una dintre colectiile mele preferate!”

Pasionată de modă, design și pictură, Cristina Iacomi creează ținute vestimentare pe care le vede ca pe un mijloc de a exprima ceea ce suntem și ceea ce simțim, dincolo de șabloane.
Cristina Iacomi se ocupă personal de scenografia, coloana sonoră și stilul colecțiilor prezentate: bijuterii, accesorii, sugestii pentru hair-style si make-up.

De asemenea, în organizarea acetui festival a fost implicat și arhitectul Laurențiu Paicu care a realizat design-ul catwak-ului Kids Fashion Week 2018. Și aceasta este garanția faptului că toți cei prezenți vor avea parte de o seară de neuitat la cea de-a treia ediție a Kids Fashion Week România.

În plus, organizatorii doresc să îmbine fashion-ul cu generozitatea. Astfel, 10 % din fondurile provenite în urma evenimentului, vor fi donate Fundației Filantropice Metropolis și au menirea de a veni în întâmpinarea copiilor defavorizaţi, dorind să intensifice implicarea persoanelor publice, a companiilor precum și a organizatorilor de evenimente în viața copiilor defavorizați și a fundațiilor filantropice.
Kids Fashion Week este marcă înregistrată Stelian Milu şi este cel mai mare eveniment de fashion pentru copii de acest gen organizat in România, tocmai de aceea, Bucureștiul va deveni în acest weekend, capitala modei pentru copii.

S-ar putea să-ți placă și...