Stiri TARGURI & FESTIVALURI

Final Frontier: Targ de carte SF & Fantasy

Weekendul aceasta va avea loc a cincea editie a singurului targ de carte SF & Fantasy din tara, Final Frontier, la Connect Hub, in Bucuresti.

Evenimentul, organizat de un consiliu extraterestru, isi asteapta vizitatorii cu noutati editoriale din domeniu SF & Fantasy, ateliere creative, lansari de carte și dezbateri, benzi desenate, board games, concursuri cu premii surpriza si obiecte unicat fan art.

Vizitatorii targului SF & Fantasy vor putea participa, sambata, 2 aprilie, la un atelier de graiuri elfice si, cu ajutorul  Societatii Tolkien din România, vor face primii pasi in Quenya. Extraterestri prezenti la eveniment vor mai putea invata de la Vlady cum sta treaba cu banda desenata si de la Alice Teodorescu vor invata cum sa gandeasca un personaj anime, iar spre seara va avea loc Cenaclul Wolf’s pack.

Duminica va avea loc un alt atelier de banda desenata cu Vlady si un atelier de teatru de improvizație cu trupa de teatru Obligo si scriitorul Dan Radoiu.

SF & Fantasy

Edituri precum Nemira, Paladin, Millenium, Crux Publishing si Tritonic vor fi prezente la eveniment si vor avea sugestii de intregire a colectiilor voastre de carti SF & Fantasy.

Romanele grafice si benzile desenate vin de la HAC!BD, The Walking Dead si Lex Hobby Store. Pasionații de board games sunt așteptați la standul Red Goblin.

La Final Frontier vor fi prezenti Cavalerii Jedi, Darth Vader, dar si Kylo Ren multe alte personaje fantasy. Nu vor lipsi nici surprizele.

Intrarea este libera. Mai multe informatii pot fi gasite pe Final Frontier V – Targ de carte SF & Fantasy

S-ar putea să-ți placă și...