TARGURI & FESTIVALURI TIMP LIBER

Summer Well 2017, cel mai mare festival de muzică alternativă

În zilele de 12 și 13 august are loc pe Domeniul Știrbey de la Buftea, cea de-a șaptea ediție Summer Well, cel mai important festival de muzică alternativă din România. Trupele care și-au anunțat participarea sunt:  Interpol, Editors, Birdy, Glass Animals, METRONOMY, The Kills, Nothing But Thieves, HONNE, Oh Wonder & ROOSEVELT și End Show: The Bloody Beetroots.

Înainte de zilele alocate festivalului, pe 11 august, organizatorii au decis să le ofere participanților o zi în plus în care să se bucure de atmosfera de festival, așa că îi invită pe toți cei care și-au cumpărat bilete pentru concerte, să participe gratuit la un Night Picnic, tot pe Domeniul Știrbey. Accesul doritorilor va fi permis de la ora 18.

Pe toată perioada Summer Well 2017 vor exista autobuze care fac legătura București- Buftea (Domeniul Stirbey) și retur. Acestea pleacă de la Piața Victoriei. Cei care vor să campeze la Buftea în aceste zile o pot face la  Buftea Lake Resort, aflat la 10 minute de locul desfășurării festivalului.

Mai multe detalii poți afla aici,  https://www.facebook.com/events/1138659326191400/

 

S-ar putea să-ți placă și...