Electric Castle
TARGURI & FESTIVALURI TIMP LIBER

N-ai cum să ratezi experiența Electric Castle de anul acesta!

Dacă săptămâna trecută am vorbit despre UNTOLD Festival, astăzi vom vorbi despre celălalt festival de renume de la noi din țară, Electric Castle.

Ideea e simplă. Electric Castle e diferit de UNTOLD prin genurile muzicale promovate și genul de trupe alese. În timp ce Armin Van Buuren e cap de afiș la UNTOLD încă din primul an, la Electric Castle line-up-ul e diferit în fiecare an. În primul an am sărit cu toată forța în timp ce ascultam Skrillex, în anul doi am dat frenetic din cap pe The Prodigy, Fatboy Slim, Rudimental și Parov Stelar, anul următor ne-am dezlănțuit pe Die Antwoord și anul trecut am adorat muzica celor de la Morcheeba și Pendulum.

Anunțarea artiștilor este și ea diferită față de cea de la UNTOLD. În timp ce The Best Major Festival începe anunțul cu headlinerii, Electric Castle nu. Spre exemplu, acum sunt anunțate trupe precum ALT-J, Nero, Architects sau Axel Thesleff.

Electric Castle
Sursă foto: facebook.com

Ca și în cazul celuluialt festival, o parte din bilete au fost puse în vânzare, acelea de la categoria Premium, care variază între 899 și 999 lei, în funcție de adăugarea pass-ului în camping. De asemenea, există o categorie specială de bilete, numită generic, The Black Ticket, care presupun full acces în backstage, cazare la hotel de 5 stele, transport cu mașina oficială a festivalului, acces într-o zonă premium din care să urmărești tot festivalul, cu intrare separată, mâncare și open bar și acces în zona de camping. Prețul este fie este destul de mare, 9999 lei/persoană. Dar, vorba aia, brazul subțire cu cheltuială se ține, așa că, dacă vrei să ai parte de o experiență completă, acesta este biletul potrivit pentru tine. Biletele de la categoria General Acces nu sunt încă disponibile pe site-ul Electric Castle.

Electric Castle
Sursă foto: facebook.com

Știu că cel mai probabil te-a băgat în sperieți ploaia din anii trecuți și te gândești că nu vrei să stai cu cizmele de cauciuc în picioare 4 zile și să asculți muzica preferată în firg și ploaie torențială, dar nu e mereu la fel și oricum, cei care au îndurat ploile din anii din urmă spun că experiența e unică și nu regretă nici o secundă alegerea făcută.

Până ună alta, eu zic să nu-ți mai faci atâtea griji și dacă e genul tău de festival să nu stai pe gânduri și să cumperi bilet. Cel puțin o să poți să trec experiența Electric Castle la categoria lucurilor pe care le-ai făcut o dată în viață, dar eu zic că e imposibil să nu repeți experiența. Go have fun între 12 și 16 iulie la Castelul Banffy din Cluj și spune-ne și nouă cum a fost!

Electric Castle
Sursă foto: facebook.com

S-ar putea să-ți placă și...