Stiri

ArtistiQue Magazine, visul de libertate al liceenilor

“ArtistiQue a  început ca un vis de libertate… Un grup de tineri rebeli căuta un mijloc de evadare dintr-o realitate stereotipică.”

Logo by Milena Muranyi

Cine suntem si ce facem pe aici?

ArtistiQue Magazine este o revistă online pentru tineri, lansată de o gașcă pestriță de liceeni cu viziune și ambiție. Timp de vreun an de zile, am lucrat cu multă pasiune pentru a începe să devenim designerii propriei lumi – o lume în care toate culorile sunt permise, iar diferențele sunt un factor care ne aproprie, în loc să ne dezbine.

Despre ce scriem?

Când vine vorba de subiecte, ne dăm seama că universul care ne înconjoară este plin de teme de discuție și încercăm, pe cât se poate, să venim cu un conținut cât mai variat. Pe site-ul nostru (www.artistiquemagazine.com) veți găsi 8 categorii în care integram: detalii despre evenimente, interviuri cu oameni fel de fel , recomandări de  filme și cărți, fotoreportaje, discuții despre cum funcționează lumea, experiențe personale și poezie contemporană.

Ce aducem nou?

Dintre toate cuvintele oficializate între paginile DEX-ului, “revoluție” și “inovație” au ajuns cumva preferatele noastre. Așa că ArtistiQue a devenit prima revistă care, pe lângă clasicul material de citit, le oferă tinerilor și mixuri muzicale făcute special de DJ-ul nostru și, de asemenea, playlist-uri diverse pe canalul nostru de youtube (https://www.youtube.com/channel/UCkRIhjjmU_fEz2daxUN7t4w). Așa că… dacă aveți poftă de niște muzică bună sau urmează să dați o petrecere stiți de unde faceți rost de playlist. (http://www.artistiquemagazine.com/home?category=Mixuri)

La ce să te mai aștepți?

Dacă ai urmărit până acum paginile noastre de facebook și instagram, cu siguranță ai văzut că organizăm și susținem evenimente. Ultimul nostru proiect a fost lansarea primei expoziții a tânărului fotograf Alin Ali Hassan, “Contraste”.

Spoiler alert!

Avem in plan o super expoziție cu lucrări ale adolescenților bucureșteni.  Până atunci fii cu ochii în patru pentru lansarea campaniei noastre , “Dăruiește un zâmbet”, prin care ne dorim să strângem donații pentru copiii cu dizabilități de la “Covorașul fermecat”!

 

 

S-ar putea să-ți placă și...