FILME INTERVIURI Stiri TIMP LIBER

Predicțiile celebrei clarvăzătoare Liliana Păun pentru 2019 despre vedetele momentului

În prag de an 2019, celebra clarvăzătoare a vedetelor Liliana Păun ne spune ce previziuni are despre unele dintre cele mai mediatizate vedete din 2018, pentru anul care se apropie.

„Cântăreața Bianca Rus nu se mai împacă cu Antonio, soțul ei. Se pare că nu a fost dragoste curată și de asta lucrurile nu au mers pe făgașul dorit. Anul 2019 însă îi va aduce cunoscutei artiste din Satu Mare o relansare spectaculoasă în carieră dar și o tonă de pretendenți la inima ei, dintre care unul se pare că va fi un prinț bogat din altă țară”, spune Liliana Păun.

Un alt scandal venit la final de an a fost cel al lui Cuzin Toma cunoscut de toată lumea drept Firicel din Las Fierbinți. După cum se știe acesta a fost prins de polițiști și acuzat că ar fi cosumat substanțe interzise dar și cu permisul suspendat, cu toate acestea, actorul nu a confirmat lucrurile.

„Cariera lui Cuzin Toma va avea din păcate de suferit în urma acestui scandal, dar îl vor ajuta mult mărturiile pozitive din presă la adresa lui. Dacă el va renunța la anumite obiceiuri nesănătoase, la anul, simpaticul actor își va reveni complet și va avea un nou început, atât în ceea ce privește cariera – el ar putea primi un rol într-un film american de Oscar! – cât și familia, mai ales că la gemeni în anul viitor se rupe o relație foarte veche și se consolidează o altă relație mai nouă sau deja existentă”, spune Liliana Păun.

Un alt scandal care însă a fost pe val la mijlocul anului 2018 a fost cel în care a fost implicată Bianca Drăgușanu, femeia cu cele mai multe operații estetice din România. Amintim că Bianca l-a înșelat pe Victor Slav cu care are un copil, cu un băiat frumos și plin de bani, Tristan Tate, de care ulterior s-a despărțit și după care a avut mai multe aventuri sau flirturi cu bărbați bogați precum Philipp Plein, Alex Bodi sau miliardarul chinez Ryan.

„Bianca nu se va mai împăca cu Victor Slav și își va găsi iubirea în brațele unui producător de televiziune care însă nu va apărea în presă dar care îi va relansa cariera„, mai spune clarvăzătoarea vedetelor.

O altă știre care a zguduit România a fost despre infarctul lui Florin Busuioc, actor și prezentator la Pro TV.

„Florin va reveni în televiziune și în lumea artistică, dar în 2019. În acest timp el se va recupera și va primi proiecte neașteptate de colaborare”, conchide Liliana Păun.

Liliana Păun este cunoscuta în toată România datorită predicțiilor sale care s-au adeverit, dintre care amintim: despărțirea Mihaelei Rădulescu de Dani Oțil și legătura ei cu Felix Baumgartner, căsătoria Oanei Zavoranu cu Alex, dar a și prevăzut moartea lui Adrian Iovan, sau a Mărioarei Zăvoranu.

S-ar putea să-ți placă și...