UNTOLD
CONCERTE & PETRECERI TIMP LIBER

UNTOLD, povestea edițiilor trecute în așteptarea unei noi aventuri

Se apropie vara și nu vrem să ratăm UNTOLD Festival. Nu am lipsit nici în anii precendeți și vrem să ne facem un obicei și să nu lipsim niciodată pentru că ne-am îndrăgosit de el. Suntem siguri că nu ați uitat că se apropie și că urmează să se pună în vânzare biletele mult așteptate pentru cei care nu au fost înscriși pe site sau care nu au apucat să cumpere în presale, așa că ne-am gândit să vă trezim emoțiile și amintirile de neuitat de care ați avut parte anii trecuți.

UNTOLD
Sursă foto: youtube.com

Declarat BEST MAJOR FESTIVAL  în cadrul European Festival Awards 2015, UNTOLD Festival și-a deschis porțile pentru prima oară în 2015, unde au cântat artiști de renume precum Armin Van Buuren,  ATB, Avicii, Davin Guetta, Wilkinson, Akaua Naru sau Boney M.  Cu toții am ajuns acolo fără să știm la ce să ne așteptăm. Era pentru prima dată când un festival atât de mare își făcea intrarea la noi în țară și nu puteam să ratăm ocazia de a lua parte la un eveniment de acest gen. Așa că, fără să stăm prea mult pe gânduri, ne-am făcut bagajele și am condus spre Cluj. Recunosc, am plecat cu ideea că sigur organizarea o să lase de dorit, că e un festival care adună prea multă lume și că e foarte greu să faci față unui asemea volum, mai ales fără pregătiri prealabile. Cu toată mândria recunosc, însă, m-am înselat! Organizarea a fost și este impecabilă și concertele absolut geniale! Să vezi peste 100.000 oameni plângând și aplaudând la unison pentru Armin sau frenezia de la Dimitri Vegas & Like Mike e mai mult decât breath taking. E o imagine care îți rămâne întipărită pe retină și în suflet o viață! E un sentiment ce provoacă dependență!

UNTOLD
Sursă foto: infomusic.ro

Cum era de așteptat, după o asemenea experiență trăită în primul an de UNTOLD, nu puteam să ratăm evenimentul din 2016. Am mers și în 2016 și ne-am distrat de minune. Programul a fost cam așa: în prima zi am reascultat cu tot la fel de mult entuziasm Dimitri Vegas & Like Mike și… am urlat de bucurie, la propriu, când a intrat Faithless pe main stage. Ziua a doua a venit mai depede decât ne așteptam cu headliner-ul serii, Hardwell, îmbrăcat cu tricoul naționalei de fotbal a României. În a 3-a zi, Armin Van Buuren a făcut din nou istorie pe Cluj Arena timp de 5 ore, terminând concertul la ora 07:00 dimineața! Nici că-ți venea să mai pleci! Ultima zi de festival s-a încheiat apoteotic cu două nume mari din industria muzicală, Afrojack și Martin Garrix, care au încheiat 4 zile de nebunie exact așa cum trebuie, cu muzică bună, lăsând în urmă multa bună dispoziție și o stare de bine care ne-a ținut săptămâni bune! Cu așa baterii încărcate tot să te întorci la muncă!

UNTOLD
Sursă foto: clujmanifest.ro

După asemea povești credeți că avem de gând să ratăm episodul cu numărul trei al UNTOLD Festival? Pentru nimic în lume! Abia așteptăm să vină august și să plecăm din nou la Cluj, că trebuie să recunoaștem că este un oraș de suflet pentru noi! Dacă după toată povestea asta încă nu te-ai hotărât dacă să mergi sau nu, sigur ceva e în neregulă cu tine! Hai să ne distrăm cu toții la UNTOLD de pe 3 până pe 6 august! Prețul unui abonament pentru patru zile este de 550 lei, iar biletul pe o zi costă 250 lei, dar nu te lăsa speriat. Merită din plin!

Ne vedem la UNTOLD, da?!

S-ar putea să-ți placă și...