INTERVIURI LOCURI Stiri TIMP LIBER

Cele mai cool apariții fashion din anul 2018

Au inovat stilul, au schimbat regulile și au condimentat moda anului 2018 cu aparițiile lor interesante venite din însăși eul lor. Este vorba despre cele mai tari apariții fashion din anul care tocmai a trecut. Stilista Rebecca Pavel face un top al celor mai cool și fashion persoane publice din anul 2018.

„Moda înseamnă în primul rând să te îmbraci cu ținute care ți se potrivesc, care te definesc, chiar de nu sunt neapărat în așa-zisele tendințe ale momentului. De altfel lumea simte și aplaudă aceste apariții sincere față de unele forțate, compuse de stiliști no-name și care la final nici nu dau bine și par penibile. Lumea ar trebui să fie sinceră și să se îmbrace cum simte nu după cum ne dictează un anume designer sau stilist. De altfel sunt total impotriva vlogarițelor sau anumitor vedete despre care lumea știe că ele se imbrăca gratis de la anumiți designeri doar pentru a-i promova. Voi alcătui un top mai aparte, al celor mai cool dar și sincere apariții din 2018. Așadar ele sunt vedetele care au fost cele mai cool la evenimentele anului care tocmai se încheie”, spune stilista Rebecca Pavel.

1. Pe primul loc se află fără niciun dubiu Delia care este extravaganța și fericirea în persoană. Se simte așa de bine că orice poartă îi stă bine. Ea practic a deschis ușile acestui nou trend: eliberare.
2. Locul al doilea este ocupat de Mădălina Ghenea care este eleganța în persoană. Dar sunt sigură că nu toată lumea poate purta stilul ei care se aseamănă cu cel al marilor actrițe din Italia ale anilor ’70. Ei însă i se potrivește mânușă.
3. Locul 3 îi aparține Majdei, noua colegă a lui Cristi Brancu de la emisiunea Agenția VIP (Antena Stars), o superbă brunetă care îmbină influențele orientale cu genul lejer dar și cu cele mai noi tendințe în modă.
4. Locul 4 și practic bronzul îi aparține Mihaelei Coșerariu, care are un stil fresh, vioi și foarte cool. Ar fi putut să fie la fel de bine ea pe primul loc și nu Delia.
5. Bianca Rus este o revelație, mai ales datorită faptului că a slăbit peste 60 de kilograme din câte am înțeles, dar și pentru că în ultima vreme chiar și-a schimbat stilul și este cu adevărat ea. Imaginile din Dubai cu acele pelerine și costume stil gipsy&oriental îi vin extraordinar de bine, și încă o dată aplauze pentru că fiind în luna de miere sigur nu a avut cine să o ghideze, deci s-a descurcat singură în alegerea hainelor.
6. Locul 6 este luat de actrița Ioana Popescu care îmbină stilul rock cu stilul glam și un pic de punk. Ceva la modă în acest an și va fi și în 2019, un stil ce o reprezintă foarte bine.
7. O altă actriță, Sabina Lisievici care ne reprezintă cu mândrie la Hollywood este și ea o revelație a acestui an. Ea are un stil chic, optzecist, sexy, dar care o prinde bine și o definește. Foarte sexy!
8. Nu putea lipsi din acest clasament fashion câștigatoarea superema a edițiilor „Bravo ai stil!” de la Kanal D, Silvia Popescu. Un stil cu adevărat special, dar care nu se potrivește oricui. Trebuie să te numești Silvia Popescu că să te simți bine în ținutele purtate de ea.
9. Ambramburica sau Dana Rogoz are locul 9. Ea nu s-a dezlipit total de stilul unei pustoiace, dar l-a îmbunătățit considerabil, fiind din ce în ce mai femeie și din ce în ce mai elegantă.
10. Ultimul loc din cele 10 este ocupat de vedeta PRO TV Amalia Enache al cărui stil feminin, chic este poate de fapt stilul pe care ar trebui să îl adopte toate femeile care doresc să fie elegante și sexy.

S-ar putea să-ți placă și...