Storage Room
LOCURI RESTAURANTE

Am fost la: Storage Room, mâncare bună și atmosferă cozy

O întâlnire cu o cea mai bună prietenă a mea m-a adus aseară în centrul Capitalei. După o zi lungă de muncă și vreo oră de shopping și aglomerația aferentă, ne-a lovit, inevitabil, o foame teribilă. Cum centrul istoric era aproape, ideea de a merge să mâncăm ceva bun într-un restaurat de acolo a fost evidentă. După o plimbare scurtă pe străduțele încărcate de povești am ajuns la Storage Room. Am fost la:

Obosite și hămesite am intrat grăbit în restaurantul cu aer hipstăresc și am fost întâmpinate de un tip săritor care ne-a lăsat să ne alegem masa la care vrem să stăm. Lumină joasă, muzică la un nivel suficient de jos încât să poți avea o conversație cu persoanele de la masă și suficient de tare încât discuția ta să nu fie auzită de toate persoanele din restaurant. După o privire atentă a meniului care ne-a fost adus între timp, am hotarât să comandăm vin fiert în variantă clasică și în variantă cu rom, ca să speriem iarna care pare să nu se termine prea curând.

Storage Room

Trebuie să recunosc că servirea este foarte bună. Băuturile au venit imediat, calde și gustoase. Am comandat apoi și ceva de mâncare: doi burgeri care au venit însoțiti de cartofi wadges și sosurile aferente. Surprinzător, mâncarea a ajuns înainte să terminăm cânile de vin, deși pare că au bucătăria în altă parte sau au acest serviciu externalizat pentru că mâncarea a intrat pe ușa din față, frumos aranjată pe farfurii și culmea, caldă, în ciuda vremii de afară. Pentru gustul meu, au fost foarte ok făcuți. Nu a fost cel mai bun burger pe care l-am mâncat vreodată dar e ok. Suficient de mare, nici prea suculent, dar nici uscat, consistent și proaspăt.

Storage Room

Prețurile sunt ok, ca în centrul vechi. O cană de vin fiert tradițional costă 12 lei, cea cu rom 15 lei, iar burgerul însoțit de cartofi 34 de lei. În afară de asta, meniul e destul de variat, făcut să satisfacă toate gusturile culinare.

Una peste alta, am petrecut o seară mișto, într-o companie super bună și într-un loc cozy și prietenos pe care vi-l recomand cu încredere și vouă. Abia aștept să-mi spuneți cum a fost!

Storage Room

Până atunci, poftă bună, că se cam apropie ora prânzului!

S-ar putea să-ți placă și...