SPECTACOLE TIMP LIBER

Ștrumfii vin în România pe 15 octombrie

După ce au bucurat copiii din întreaga lume, îndrăgiții ștrumfi ajung și la București, într-un spectacol eveniment ce va avea loc la Sala Palatului pe 15 octombrie de la ora 19. ”SMURFS, LIVE ON STAGE” este un spectacol muzical, plin de culoare, dinamic, care ajunge imediat la sufletul micilor spectatori. Marele Ștrumf, Ștrumfița, Ștrumful Morocănos și toți ceilalți piticuți albaștri vor evolua alături de Gargamel și Mama Natură într-o poveste plină de suspans și cu final fericit.

”Patru ani a durat până am primit aprobarea să putem realiza acest show pentru copii, 13 luni să îmbrăcăm sonor spectacolul cu muzica originală, cea care a dat verdictul fiind Veronique Culliford, fiica celui care este inventatorul celebrelor personaje, Peyo (Pierre Culliford). Așa că ne-am înhămat cu foarte multă răbdare. Ca să poți realiza ceea ce facem noi trebuie să-ți placă foarte mult această activitate. N-ai cum să fii un om posomorât când te ocupi de spectacole pentru copii. La repetiții nu veți auzi niciodată pe cineva furios, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori când se filmează. Aici totul este relaxat, se lucrează de plăcere și, mai ales, cu veselie”, a declarat regizorul spectacolului ”Smurfs Live on Stage”, John Rowe.

Sărbătoarea ștrumfească de la Sala Palatului va fi completată de producătorii spectacolului ”SMURFS, LIVE ON STAGE” cu produse tematice precum: tricouri de toate mărimile și culorile, jucărioare, abțibilduri și fel de fel de obiecte fermecate ce poartă semnătura ștrumfilor.

Porțile Sălii Palatului se vor deschide la 18.45, iar spectacolul va începe la ora 19.

Biletele pot fi achizitionate de aici: http://www.eventim.ro/ro/bilete/smurfs-live-on-stage-piticii-albastri-bucuresti-sala-palatului-932585/performance.html

S-ar putea să-ți placă și...