Copii super

Theodora Pufulescu, Little Miss World România 2017

Theodora Pufulescu este fetița cu chip de înger. Are doar 12 ani, dar n-are cum să treacă neremarcată, oriunde s-ar duce. E suficient să o privești în ochi și să-i vezi zâmbetul ca să înțelegi că nu există frumusețe mai mare decât aceea de copil. Datorită înfățișării sale, a eleganței cu care se prezintă  și pentru multe alte motive, ea a fost aleasă “Little Miss World România 2017”, în cadrul primei ediții a concursului “Little Miss&Mister World România”, ce a avut loc la Palatul Național al Copiilor din București.

Presscafe: La ce școală înveți, Theodora, și ce materii preferate ai?

Theodora Pufulescu: Sunt elevă la Scoala Gimnazială nr. 3 din Mangalia, în clasa a VI –a.  Îmi plac toate materiile și am rezultate bune la școală. Am terminat anul școlar cu 9,73.

Presscafe: Felicitări! Asta înseamnă că ai înțeles încă de pe acum că orice ai face, la această vârstă cea mai importantă este școala.  Cu toate acestea, ai timp să participi și la alte activități. Cum ai ajuns să participi la un concurs de frumusețe pentru copii?

Theodora Pufulescu: Am văzut anunțul la televizor și am zis să mă înscriu și eu, să-mi încerc șansa.

Presscafe: Când ai ajuns acolo, pe scenă, ai avut vreo clipă certitudinea că vei câștiga?

Theodora Pufulescu: Nu, nu m-am gândit, pentru că erau foarte mulți copii bine pregătiți și au fost foarte multe probe.

Presscafe: Dă-mi exemplu de câteva probe pe care le-ai susținut!

Theodora Pufulescu: Am susținut o probă de talent, am prezentat un costum eco-floral, am defilat în ținută elegantă, au fost multe probe, adaptate toate varstelor noastre.

Presscafe: Câți ani au avut participanții?

Theodora Pufulescu: Am fost împărțiți pe categorii de vârstă, copii între 4 și 14 ani.

Presscafe: E clar că ai avut o concurență serioasă. Care crezi că sunt calitățile cu care ai reușit să convingi juriul să-ți acorde premiul cel mare?

Theodora Pufulescu: Cred că naturalețea, atitudinea, frumusețea și spontaneitatea.

Presscafe: Care crezi că sunt atuurile pe care le au câștigătoarele concursurilor de Miss, în general, indiferent de vârstă?

Theodora Pufulescu: Cred că dau dovadă de inteligență, bunătate, elegantă,grație, feminitate. Cred că o Miss trebuie să fie prietenoasă, sufletistă, manierată, să cunoască mai multe limbi străine și să aibă inițiativă.

Presscafe: Mi se pare că ai toate aceste calități încă de pe acum și tocmai de aceea ești câștigătoare. Spune-mi, te rog, ce a urmat după acest concurs?

Theodora Pufulescu: Am fost invitată în Georgia, Ungaria și în Italia, la Roma. Am participat în Antalya, la “Festival Model and Talent World”, unde am luat două premii importante. Am prezentări de modă și ședințe foto. De asemenea, mă bucur pentru că voi face parte din juriul “Little Miss and Mister Galaxy Romania”.

Presscafe: Cum ti se pare lumea aceasta în care ai intrat de curând?

Theodora Pufulescu: Frumoasă! E  greu să te  menții și să faci față, necesită multă muncă și sacrificii, dar mie îmi place.

Presscafe: Cine te sprijnă cel mai mult în tot ceea ce faci?

Familia.

Presscafe: Ce părere au colegii si prietenii tăi despre faptul că ai câștigat un concurs de frumusețe?

Theodora Pufulescu: La început nici nu le-am spus că am participat, dar când au aflat nu numai că am fost la concurs, dar că l-am și câștigat, au fost mândri și s-au bucurat pentru mine.

Presscafe: Ce activități faci împreună cu cei de vârsta ta?

Theodora Pufulescu: De obicei, jucăm jocuri de societate si stăm afară, în aer liber.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și...