Copii super

Bianca Drăghiciu, copilul cu vis împlinit

Bianca Drăghiciu este o fetiță delicată de 12 ani, elevă în clasa a VI-a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Sibiu. Are rezultate bune la școală și este pasionată de matematică și engleză. În timpul liber face înot, dar marea ei pasiune este modelingul. Era firesc ca un copil atât de frumos să fie remarcat de cei care descoperă talente şi să pornească pe acest drum despre care am invitat-o să povestească.

Presscafe: Cum ai ajuns să te apropii de lumea modei?

Bianca Drăghiciu: De la vârsta de 7 ani urmez cursurile şcolii de modeling din Sibiu. De mică am fost fascinată de această lume. Urmăream prezentări de modă la televizor şi am început şi eu să mă îmbrac în rochiţe şi  să fac parada modei prin casă. Pot spune că moda este pasiunea mea!

 Presscafe: Ai ajuns să-ți împlinești visul și să participi la defilări de modă adevărate?

Bianca Drăghiciu: Da, am participat la multe festivaluri de modă din ţară. Printre cele mai importante sunt Bucharest Fashion Week, Braşov Fashion Week, Festivalul de modă BE CREATIV Sibiu, Festivalul de modă Alba Iulia. Îmi place foarte mult ceea ce fac. Pe podium mă simt extrem de bine! De asemenea, îmi place să particip la şedinţe foto și să călătoresc.

Presscafe: Cum ţi se pare lumea aceasta a spectacolului? E greu să faci parte din ea?

Bianca Drăghiciu: Este o lume foarte frumoasă, mereu cunoşti oameni noi. Dacă faci ceea ce îţi place, nimic nu este greu.

Presscafe: Ştiu că de la modeling la participarea ta la un concurs de frumuseţe dedicat copiilor n-a mai fost decât un pas. Cum s-a întâmplat?

Bianca Drăghiciu: Am cunoscut o persoană foarte dragă mie care mi-a sugerat să mă înscriu la concursul din Bodrum Turcia. După înscriere, am primit un mail prin care mi se spunea că am fost acceptată la acel concurs şi toţi paşii pe care trebuie să-i urmez. Aşa am ajuns în Turcia la concursul ,, Little Miss World 2016„, unde am câştigat SUPERMODELS OF THE WORLD 2016 şi premiul special al juriului BEST OF THE BEST

Presscafe: Cine te sprijină cel mai mult şi îţi încurajează aceasta pasiune?

Bianca Drăghiciu: Părinţii mei mă sprijină foarte mult şi ţin să le mulţumesc pe această cale. Mama este mereu alături de mine, este mereu în backstage în spatele meu până intru pe podium pentru a se asigura că totul este în regulă. Ea verifică să fie totul perfect, până la ultima şuviţă de păr.

Presscafe: Ce părere au colegii şi prietenii tăi despre aceste preocupări ale tale? Ai simţit vreodată invidie din partea copiilor de vârsta ta?

Bianca Drăghiciu: Colegii şi prietenii mei cred că sunt foarte mândri de mine pentru că fac mereu fotografii cu mine şi mereu când mă întorc de la Bucureşti de la  evenimente mă felicită şi mă întreabă cum a fost. Invidie este tot timpul, dar încerc să nu mă încarc cu energii negative şi atunci le ignor.

Presscafe: Ai timp să te şi joci? Care sunt jocurile tale preferate?

Bianca Drăghiciu: Am timp şi  să mă joc, dar ştiţi şi dumneavoastră cum sunt jocurile copiilor în ziua de astăzi. De obicei, merg cu colegii de clasă în parc cu rolele ori mergem la bazinul de înot şi facem diverse concursuri.

 

 

S-ar putea să-ți placă și...