Copii super

David Dobrincu, băiețelul talentat și frumos din reclame

David Dobrincu are doar șapte ani și jumătate. Este elev în clasa întâi la Școala Generală nr. 79 din București. Până aici pare un copil asemenea celorlalți, și chiar este, doar că CV-ul său până la această vârstă este impresionant și greu de egalat de un copil de doar 7 ani. Frumusețea lui angelică, talentul nativ, dar și seriozitatea cu care abordează activitățile artistice, și nu numai, în care este implicat, l-au făcut pe David să exceleze în toate proiectele la care a participat. Și nu sunt puține. Despre toate acestea am vrut să aflu mai multe de la părinții lui și chiar de la David Dobrincu, băiețelul frumos ca din reclame, și acestea nu sunt doar niște vorbe, ci chiar realitatea. Vă invit să vă convingeți citind interviul.

Presscafe: David, spune-mi, te rog, ce activităţi ai în timpul liber?

David Dobrincu: În timpul liber am activităţi diferite, dar distractive: merg la dans, karate, înot, escaladă. Mă relaxez făcând lungi plimbări şi jucându-mă pe Xbox. De asemenea, studiez chitara şi belcanto.

Presscafe: Ce îţi place să faci cel mai mult dintre toate acestea?

David Dobrincu: Toate proiectele la care particip sunt pe placul meu. Părinţii mă susţin să îmi petrec timpul în mod constructiv, de aici şi pasiunea mea pentru activităţi diferite. Merg cu acelaşi drag şi la dans, dar şi la karate, unde îl am antrenor pe sensei Constantin Căliman.

Presscafe: Ştiu că ai făcut parte din multe proiecte artistice. Povesteşte-mi despre ele!

David Dobrincu: Am, într-adevăr, multe proiecte artistice. Unul de suflet rămâne cel cu reclama pentru Bitdefender Box. În primul rând, deoarece a fost prima reclamă filmată în limba engleză, iar apoi, pentru că fondatorii Ceo Bitdefender, domnul şi doamna Talpeș sunt colegii mei de la Academia de dans Mihai Petre.

Apoi, alt proiect îndrăgit este cel de la filmarea promo-ului „Aici eu sunt vedetă” de la Antena 1, dintr-un motiv foarte simplu: Dan Bitman, mi-a trezit în suflet dorinţa de a cânta. Imediat după aceea, am început lecţiile de belcanto cu doamna profesoară, soprana Ana Condrea.

Un alt proiect drag a fost cel cu trupa Supermarket, la filmarea celui mai nou videoclip „Viaţa e cea mai bună carte”, care m-a făcut şi mai dornic să cânt pe scenă. în lumina reflectoarelor.

De doi ani practic dansul de societate cu doamna Alina Petre care e bună, mă sprijină și e și foarte frumoasă. Eu am început să dansez deoarece îmi doream să fiu mai aproape de colega mea de la grădiniţă, pe care o plăceam foarte tare. Asa am descoperit cât îmi place dansul de societate. Acum am o altă colegă foarte frumoasă și talentată, Larisa Visan-Anghelescu.


La fel de interesat sunt însă şi de modelling. Am urmat cursuri la It Kids- Art school & modelling agency şi a fost o experienţă inedită, unde m-am adaptat unui colectiv nou şi interesant. Am participat la concursul internaţional „World Rising Stars” unde am obţinut premiul special „Best Fashion Model”. Am avut prezentări de modă şi şedinţe foto pentru branduri mari, lucru care m-a făcut să mă simt potrivit şi în postura de model.

Presscafe: La ce proiect la care ai participat te-ai simţit cel mai bine? De ce?

David Dobrincu: Cel mai bine m-am simţit la Festivalul de Teatru al adolescenţilor Victoria Art când am jucat piesa Dirty Dancing într-un spectacol de vis alături de două fetiţe foarte dragi, Sofia şi Eva, şi alături de mulţi actori tineri talentaţi.

 

Presscafe:  Mi-ai vorbit despre atât de multe realizări! Care crezi tu că a fost cea mai mare dintre toate acestea, până la această vârstă?

David Dobrincu: Consider că toate realizările mele au fost mari pentru vârsta la care le-am avut, sunt un copil cu încredere şi cu perspectivă şi îmi doresc din ce în ce mai multe realizări despre care să vă povestesc.

Presscafe:  Câţi ani aveai când ai început să cânţi la chitară și cu cine iei lecții acum?

David Dobrincu: La chitară am început să cânt acum doi ani, de la 5 ani și iau lecţii la şcoala Voca School.

Presscafe: Îţi place mai mult să cânţi sau să faci modelling?

David Dobrincu: Nu cred că pot alege, momentan, între modelling şi canto. Sunt două domenii extrem de diferite, chiar dacă ambele ţin de prezenţa pe scenă. Îmi doresc foarte tare să fiu un artist complet, de aceea şi practic mai multe arii artistice. De altfel, pregătesc o surpriză mare pe plan muzical. Colaborez cu domnul Săndel Bălan, tatăl celebrei Andreea Bălan, la realizarea a doua single-uri pop-dance, unul în limba română şi unul în limba engleză.

Presscafe: Ţi-ai făcut prieteni printre colegi? Cum vă distraţi împreună?

David Dobrncu: Mi-am făcut câţiva prieteni printre colegi şi ne întâlnim ori de câte ori putem. Suntem copii şi avem activităţi ca toți cei de vârsta noastră: mergem la cinematograf, ne plimbăm cu bicicletele, ne vedem în parc.

Presscafe: Cine e alături de tine şi te sprijină cel mai mult în activităţile tale?

David Dobrincu:  În activităţile mele îmi este alături familia iar părinţii mă însoţesc peste tot. Le mulţumesc pe această cale pentru că tot timpul mi-au respectat deciziile, când mi-am dorit să încerc ceva nou. Deşi programul uneori este foarte încărcat, părinţii mei îmi întreţin toate pasiunile, lucru pe care îl apreciez enorm.

Presscafe:  Ţi se pare greu sau obositor, câteodată, ceea ce faci?

David Dobrincu: Nu mi se pare greu sau obositor ceea ce fac pentru că îmi place foarte mult! În plus, am timp să fac tot ceea ce îmi doresc, fără să mă preseze ceva. Am timp şi de joacă sau relaxare, dar şi de filmări sau repetiţii. Merg la şcoală ca un copil normal, dar atunci când am lucruri importante de făcut, am învăţat să mă comport ca un profesionist.

Presscafe:  Când nu ai treabă, ce îţi place cel mai mult să faci?

David Dobrincu: Am timp la dispoziţie pentru tot ce îmi doresc: fac plimbări şi excursii cu familia , merg în parc cu prietenii, iar când sunt singur citesc. Acum ma concentrez mai mult pe scoala și abia astept sa ma intâlnesc cu colegii și cu doamna învățătoare Roxana Arghir de care mi-a fost dor.

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și...