TARGURI & FESTIVALURI

UNTOLD nu se dezminte și aduce încă 180 de artiști

UNTOLD nu se dezminte nici anul acesta.  Nu degeaba a primit premiul „Best Major Festival”, la Gala „European Festivals Awards” care a avut loc în Olanda în 2015. Tocmai de aceea, în 2017 se pare că și-a propus să dărâme toate recordurile. Vestea cea mare este că alte 180 de nume internaționale, dar și artiști din România vor urca pe scenă. De fapt, este impropriu spus scenă, pentru că organizatorii Untold au pregătit în acest an trei scene noi care vor fi amplasate în Parcul Central: Summerhouse, Origin și Elements.

Fanii prezenți vor auzi live, pentru prima dată în România, hit-ul „I don’t care, i love it” fredonată de Charli XCX, noua prințesă britanică a pop-ului alternativ. Elle Exxe, Era Istrefi, Alma, Subcarpați și Golan completează line-up- ul de la scena principală. Noii artiști vin să completeze numele deja anunțate: Armin van Buuren, Afrojack, Dimitri Vegas& Like Mike, Martin Garrix, Hardwell, Steve Aoki, Ellie Goulding, Hurts, Tinie Tempah, Marshmello și mulți alții.

Scenei Galaxy i se adaugă câțiva artiști internaționali, pe lângă mult așteptații Solomun, Jamie Jones, Loco Dice, Sven Vath, Dubfire și Chris Liebing. În line-up- ul Galaxy urcă: Art Department, Ilario Alicante, Steve Lawler, Kollektiv Turmstrasse, Johannes Brecht, Steve Bug și Dana Ruh.

Scena Alchemy mai vine cu surprize și are o varietate mare de artiști live, printre care Onyx, Talib Kweli, Roots Manuva, Jeru the Damaja, Dub FX & Mr. Woodnote dar și cu artistii români CTC, La Familia, Grasu XXL, Deliric & Silent Strike, Macanache & The Putreds, Argatu, Șatra Benz și Nimeni Altu.

Scena Forest ne propune anul acesta o pleiadă de nume internaționale și autohtone: Lee Scratch Perry & Mad Professor, Asian Dub Foundation, Waldeck, Kadebostany, Mihail, Kovacs, Alexandrina, Moonlight Breakfast și Yelllow.

Scena Daydreaming îi va găzdui pe Black Coffee, Culoe de Song din Africa de Sud, preferații de anul trecut NU și LUM, dar și pe Nightmares on Wax alături de fetele de la Blond:ish, Mazde, Maribou State și mulți alții.

Summerhouse, una dintre scenele noi de anul acesta, transformă Cazinoul din parcul Central într-un ring de dans din povești. Artiști legendari ca Roger Sanchez sau DJ Tonka vor încânta publicul cu o selecție variată de muzică disco și house alături de Mall Grab, Chaos in the CBD, Mandar și Alexandra.

Pe noua scenă Origin vor urca artiști români recunoscuți în petrecerile și festivalurile underground de peste hotare ca fiind definitorii pentru „the Romanian sound”: Cristi Cons, Vlad Caia, Dan Andrei și Kozo.

Fiecare dintre cele 10 scene are propria ei poveste și reprezintă un tărâm magic plin de personaje fantastice diferite. Tărâmurile comunică între ele prin vizitatorii pe care îi au pentru cele 4 zile și 4 nopți, de pe 3 până pe 7 august 2017, la Cluj-Napoca.

S-ar putea să-ți placă și...