CONCERTE & PETRECERI SPECTACOLE Stiri TIMP LIBER

SPECTACOL CARITABIL LA PLOIEȘTI PENTRU ZIARISTUL GABI DIMA

Duminică, 3 noiembrie, la Baza sportivă „Kiru Sport” din Ploiești, oameni inimoși, dornici să ajute, au avut prilejul de a participa la un spectacol caritabil organizat pentru Gabi Dima, unul dintre cei mai buni jurnaliști din Ploiești, cunoscut pentru galele sale caritabile. De această dată, iată, a venit rândul lui Gabi Dima să fie susținut pentru inițiativele pe care le-a avut sprijinindu-și, în multe rânduri semenii, de la copii provenind din centrele de plasament sau din medii vulnerabile până la persoane vârstnice sau persoane cu grave probleme de sănătate.

Din nefericire, viața nu prea i-a zâmbit lui Gabi. I-a zâmbit el, în schimb, cu acceptare și optimism. A fost diagnosticat cu maladia Wilson de la cruda vârstă de 9 ani, afecțiune netratabilă, legată de o acumulare de cupru în țesuturi și organe, în special în ficat și în encefal.
În cadrul evenimentului, artişti foarte apreciaţi s-au unesc pentru a crea împreună un spectacol – mozaic artistic potrivit pentru copii, dar și pentru adulți, în scop caritabil. Din programul mozaicului artistic au facut face parte: Trupele de dans Asamblul Kymata al Comunității Elene Prahova, trupa de Teatru și Dans Dia Fun, Happy Dance, Ploiești Dancer, Fabiana Vuță, Sophy Dance, moment de Fetno Dance cu
Lișiță Eliza, demonstrații de kickboxing ale cluburilor Florin Ghiță Academy, Ambiția MMA Mădălin, Felix Kombat Gym, Zumba cu Ancuța și invitați surpriză.

Îi dorim sănătate multă și putere de muncă prietenului nostru Gabriel Dima și un sincer La mulți ani de ziua numelui!

S-ar putea să-ți placă și...