ATELIERE & WORKSHOPURI CEAINARII & CAFENELE CONCERTE & PETRECERI POVESTEA TA Stiri TIMP LIBER

Elixirul sănătății a fost descoperit: ORGANIC INDIA, ceaiuri si suplimente ayurvedice organice pentru Adevarata Stare de Bine

Wellness – Stare de Bine

Este greu sa explicam in cuvinte sentimentele. Cum este dificil sa dam o definitie pentru fericire, pentru dragoste sau pentru starea de bine. Nu este suprinzator, de aceea, ca este general acceptata ideea ca Wellness-ul sau starea de bine inseamna lucruri diferite pentru fiecare dintre noi. E un fapt ce nu tine doar de modul in care percepem aceasta sintagma, ci de insasi structura noastra de fiinta unica. Ca in orice alt aspect, insa, exista o linie centrala, a umanitatii, ce polarizeaza in jurul ei toate trairile acestea individualizate, toate perceptiile si simtirile.

Iata de ce intuim cu totii ca starea de bine e mult mai mult decat absenta bolilor. E mai mult decat sanatatea organismului, mai mult decat implinirea profesionala, familiala sau sociala. E indispensabila pentru tot ceea ce facem si tot ceea ce suntem. Facem orice pentru a o atinge, iar prezenta sau absenta ei afecteaza intreaga noastra viata.

Iata de ce simtim cu totii ca starea de bine inseamna asumarea responsabilitatii pentru propria sanatate si pentru toate schimbarile pe care suntem dispusi sa le aducem in viata noastra pentru a o obtine. Iata de ce credem ca starea de bine nu este doar o simpla stare, ci un adevarat proces.

Cele 8 aspecte esentiale ale starii de bine
Fie ca sunt ierarhizate intr-o piramida, asezate aleatoriu intr-un cerc grafic sau o simpla lista, noi consideram ca exista 8 aspecte ce apar in orice incercare de definire a starii de bine:

Emotional – redus cel mai adesea la capacitatea de a face fata provocarilor vietii.

Fizic – sanatatea intregului organism, lipsa bolilor, lipsa durerii.

Spiritual – are in vedere nu neaparat religia, ci mai degraba un set de valori morale, filosofia de viata si posibilitatea de a trai in acord cu acestea.

Social 
– sentimentul de apartenenta la un anumit grup, de integrare, de securitate.

Mediu – casa in care locuiesti, locul unde lucrezi, toate contribuie la o anumita stare de spirit.

Intelectual – satisfactiile reusitelor pe plan intelectual sunt in stransa legatura cu stima de sine, esentiala pentru o stare de bine.

Financiar – nu se are in vedere avutia, ci confortul, securitatea, stabilitatea.

Ocupational – descoperirea drumului tau, a caii de urmat, a unei ocupatii ce te face sa te simti implinit.

True Wellness – Adevarata Stare de Bine

Adevarata Stare de Bine este mai mult decat suma celor 8 aspecte enumerate. Vizeaza rezultatul contopirii lor si adauga o noua dimensiune esentiala: constiinta.

Adevarata Stare de Bine se naste din cele 3 parti ale fiintei: trup, minte, suflet.
 Ea reprezinta constientizarea ca orice decizie pe care o luam le afecteaza, inevitabil, pe fiecare dintre acestea. Este constientizarea ca totul si toti suntem interconectati.

Adevarata Stare de Bine este despre a trai constientizand responsabilitatea pe care o ai fata de tine, dar si fata de tot ce e in jurul tau – fiinta sau nefiinta – si care e influentat de fiecare dintre alegerile tale.

Adevarata Stare de Bine nu este un rezultat, ci un proces continuu, un mod de trai, de a te bucura, de a darui, de a simti, de a inainta intotdeauna constient.

Am pornit in aceasta calatorie motivati de dorinta de a promova si de a sustine Adevarata Stare de Bine pentru toate fiintele si pentru Natura Mama. 

Am inaintat ramanand fideli viziunii, principiilor noastre si credintei ca Adevarata Stare de Bine nu poate veni decat ca rezultat al deciziilor constiente, asumate cu responsabilitate.

ORGANIC INDIA s-a transformat treptat intr-un Vehicul pentru Constiinta pentru impartasirea, daruirea si raspandirea Adevaratei Stari de Bine.

Azi, intelegerea noastra pentru acest fenomen e consecinta experientelor, a marturiilor si a povestilor miilor de oameni ale caror vieti le-am schimbat cursul.

„Adevarata Stare de Bine este principiul care ghideaza ORGANIC INDIA. Imbratisam adevarul fundamental ca totul, toti suntem interconectati. Intelegem ca pentru ca Adevarata Stare de Bine sa existe trebuie sa includa Totul: toate fiintele si tot Pamantul, vizibile si invizibile. Adevarata Stare de Bine este lumina care ne ghideaza astfel incat sa fim iubitori, respectuosi si plini de compasiune fata de toate fiintele, avand grija in acelasi timp de si lucrand pentru Natura Mama.

Adevarata Stare de Bine este o viziune sustenabila, holistica, o invitatie pentru Toti sa celebram darul divin al Vietii.” (Yoav Lev, Fondator ORGANIC INDIA)

Produsele ORGANIC INDIA sunt inspirate de natura mama din Kerala, India si principiile ayurvedice holistice ce sustin o viata sanatosa prin conectarea la natura pe toate cele 3 paliere: minte, corp si si suflet(prana-respiratie).

Va invit sa beneficiati de adevarata stare de bine holistica printr-un complex de plante naturale din India pentru activarea sanatatii dvs, amelioarea starilor depresive, a stresului oxidant si relaxare, si in finalul procesului de detoxifiere si slabire:

1. PSYLIUM– tarate integrale ce asigura o digestie optima si curata colonul 100g
2. NEEM– antibiotic natural pentru curatarea sangelui 60caps
3. TULSI– BUSUIOC SFANT al Indiei ceai/ 60cps, un ingredient miracol pentru starea de bine, asigura o minte calma si ingrijirea respiratiei curate (prana) pentru o buna oxigenare a creierului si activitatii intregului corp. O prana buna este esentiala pentru buna functionare a organismului.
4. TRIPHALA– Digestie usoara si curatare colon 60cps
5. BRAHMI– creier si sitem nervos 60cps
6. TURMERIC – antiinfalamtos, antioxidant natural 60cps

7. ASHWAGANDHA – antistress natural 60cps
8. TULSI – ceaiuri digestive, relaxante, laxative naturale pe baza de busuioc sfant, ghimbir, lamaie, fenicul,menta, turmeric etc.

Toate aceste produse le veti putea testa si in cadrul programului de ayurveda wellbeing organizat im parteneriat cu ORGANIC INDIA si Your Personal Aroma pe 28sept-4 octombrie la Green Village.
Detalii aici:
https://www.yourpersonalaroma.com/ayurvedic-yoga-salsa-wellbeing-retreat-28septembrie-4-octombrie/

Eveniment Facebook

S-ar putea să-ți placă și...