Copii super

Mayra Narin, un talent fără granițe

Mayra Narin este o fetiță de doar 5 ani și deja are în palmares o mulțime de colaborări importante cu firme internaționale de renume ale căror produse le-a promovat. Apare în reclame, în reviste, joacă în seriale de televiziune în Turcia și toate acestea le face cu profesionalism, în ciuda vârstei fragede. Toate aceste preocupări sunt firești pentru ea fiindcă Mayra este menită să fie în lumina reflectoarelor.  La toamnă va merge la școală, dar nu va renunța la pasiunile ei, ba chiar are în plan și alte proiecte artistice despre care am invitat-o să ne povestească.

Presscafe: Mayra, de unde vine numele tău? Este foarte frumos!

Mayra Narin: Mayra e un nume vechi irlandez şi înseamnă frumoasă, dar din alte căutări, acum, pe net, am aflat că în turcă semnificaţia numelui este Folds of Rivers. Ambele semnificaţii sunt frumoase. Numele mi l-a ales tata, dar şi mama se gândea la acelaşi nume. Au vrut ceva deosebit care să rezoneze cu numele de familie Narin – care înseamnă delicat, finuț. Au vrut să aibă și iniţiala M, la fel cu a fratelui meu, şi aşa… cred că numele m-a ales pe mine.

Presscafe: În câte limbi străine ştii să vorbeşti?

Mayra Narin: Ştiu deja trei: română, turcă şi engleză. De fapt, îmi plac limbile străine, mi se pare interesant să înţelegi mai multe limbi.

Presscafe: Ce preocupări ai în afara orelor de grădiniţă?

Mayra Narin: Anul trecut am făcut dansuri, voi continua şi anul acesta şi am avut câteva proiecte de modelling şi apariţii la tv. Îmi place să fac teatru, am mers la o oră pilot şi mi-a plăcut foarte mult deoarece totul a fost un joc frumos. Anul acesta mă voi înscrie şi la cursuri de teatru.

Presscafe: De la ce vârstă ai început să apari în lumea spectacolului? Care a fost primul eveniment important la care ai participat?

Mayra Narin: Anul trecut, la 4 ani, am avut prima apariţie în numărul din aprilie al revistei ”Bebegimle Elele” (”De mână cu bebeluşul meu”) din Turcia la rubrica Kids fashion.
Apoi, în august, am participat la un casting pentru reclama Koton, un casting cu text şi care implică şi atitudine. Am câştigat preselecţia la care au participat aproximativ patru mii de copii, după care am mers la selecţia finală la casa de producţie şi m-au selectat pe loc.
Pentru mine acesta a fost primul eveniment important la care am participat.

Presscafe: Este evident că te-a făcut să fii remarcată de profesioniştii în domeniu chipul tău deosebit. Ce a urmat după reclama pentru Koton?

Mayra Narin: Reclama a apărut la scurt timp pe post şi cu acest prilej, pentru faptul că am aceeaşi culoare de păr cu a frumoasei actriţe Elcin Sangu, m-au remarcat fanii serialului ”Kiralik Ask” ( ”Preţul Dragostei” ) în care voi apărea puţin mai târziu. Asemănarea cu frumoasa Elcin Sangu a dus la următorul casting pentru rolul fetiţei din serial.
Deci după reclama Koton Kids Jeans a urmat apariţia în ”Kiralik Ask” care a fost un real succes şi a fost, de asemenea, un alt eveniment important pentru mine. De la apariţia în serial am foarte mulţi admiratori în media care mă numesc ”micuţa Elcin”.
În toamna lui 2016, am pozat pentru catalogul PeraPie, tutu pentru fetiţe şi mămici, un shooting care mi-a plăcut foarte mult pentru că fustiţele sunt minunate.
În februarie 2017 am participat la ”Little Miss& Mister World România” şi a fost o experienţă frumoasă. Acolo, am avut ocazia s-o întâlnesc pe creatoarea de modă Cristina Iacomi care mi-a oferit un premiu special: o şedinţă foto în superbele rochiţe ”Ambra Design”. Sper că am pozat frumos şi le mulţumesc celor două doamne deosebite, Cristina şi Daniela.
Anul acesta, în aprilie, am realizat reclama pentru Ak Bank, o reclamă făcută special pentru Ziua Copilului în Turcia, care se sărbătoreşte pe 23 aprilie. A fost o filmare super distractivă, mi-a plăcut foarte mult la filmări şi echipa m-a plăcut în aceeaşi măsură. Am şi un filmuleţ backstage pe pagina mea de Instagram, mayranarin.
Nu ştiu ce să zic… cred că am fost remarcată din cauza părului, chipului – asta mă face să fiu puţin altfel.

Presscafe: Ai emoţii la filmări? Când ţi s-a părut cel mai greu, la ce activitate dintre cele pe care le faci?

Mayra Narin: Da, am puţin emoţii. A fost puţin obositor, dar nu greu pentru că m-am şi distrat la filmări. Când am filmat reclama Koton, regizorul s-a jucat foarte mult cu mine, iar la filmările pentru serialul ”Kiralik Ask” a fost distractiv pentru că m-am jucat cu fetele din film.

Presscafe: Cine te sprijină în aceste preocupări ale tale?

Mayra Narin: Părinţii mă sprijină în egală măsură, dar mami merge cu mine la filmări şi casting, tot mami îmi administrează şi pagina de Instagram.

Presscafe: Ce părere au colegii şi prietenii tăi despre faptul că eşti o mică vedetă?

Mayra Narin: Prietenele îmi spun: ”Aaa, Mayra te-am văzut la televizor!” Am refăcut reclamele împreună cu prietenele mele şi ne-am distrat foarte mult.

Presscafe: Dintre toate lucrurile pe care le faci, ce îţi place cel mai mult?

Mayra Narin: Îmi place să dansez, să cânt, să mă îmbrac frumos cu rochiţe și îmi place când mă văd la TV.

Presscafe: Cum îţi petreci timpul liber?

Mayra Narin: Cel mai mult îmi place să mă joc cu prietenii în parc, ”Rațele şi vânătorii”, ”De-a v-aţi ascunselea”. Îmi place să merg pe role, să mă caţăr, să mă plimb și să construiesc cu piese Lego.

S-ar putea să-ți placă și...