Copii super POVESTI Stiri

Fotbalistul Laurențiu Hagiu s-a alăturat campaniei de strângere de fonduri pentru Sergiu Ieremia

Miracolul s-a produs de Sărbători și un tânăr fotbalist care a suferit o accidentare ternibilă, va fi salvat de colegii și cunoscuții lui din „sportul rege”!

Sergiu Ieremia este un fotbalist de doar 16 ani, legitimat la LPS Suceava, care a suferit o accidentare foarte gravă într-un meci al campionatului național de juniori și riscă a-și vedea năruit visul de a ajunge un mare fotbalist.
Pentru a putea reintra în circuit are nevoie de o operație de reconstrucție a genunchiului și de transplant de ligamente iar costul acestei operații depășește posibilitățile părinților.

Laurențiu Hagiu, de la FC Voluntari și component al naționalei României U 17, un fotbalist foarte talentat, s-a alăturat astfel altor oameni din sport precum Nicolae Stanciu, Alexandru Bourceanu, Lucian Goian, Mihai Roman sau Doru Popadiuc care și-au scos tricourile de la echipa națională sau echipele de club pentru care evoluează la licitație cu scopul de a îl ajută pe Sergiu.

„Imediat cum am aflat de cazul acestui jucator, mi-am adus aminte de momentul în care am trecut și eu printr-o situație asemanatoare. Știu cat de greu este sa îți vină diverse persoane și să îți spună că nu vei mai practica niciodată sportul tau favorit. Este mult mai usor sa faci rau decat bine, iar mulți preferă să îți distrugă visul decat să te ajute să nu te dai batut. Îmi doresc sa reușească să treacă cu bine peste acest hop, să își revină cât mai repede din accidentare și să își continue drumul visului lui” a declarat Laurențiu Hagiu.

Mai mult, impresara Ana Maria Prodan dar și Nicușor Stanciu plătesc chiar operația băiatului, iar recuperarea tânărului este plătită de Alexandru Bourceanu și de Dan Alexa.

Pe această cale toți cei care doresc și au posibilitatea de a-l ajuta pe Sergiu pot depune bani în conturile
RO26INGB0000999903375364-euro și
RO90INGB0000999903469078-lei, deschise la banca ING.

S-ar putea să-ți placă și...