CONCERTE & PETRECERI INTERVIURI POVESTI SPECTACOLE Stiri TIMP LIBER

Ziaristul cel mai iubit din Ploiești ne-a oferit un interviu în exclusivitate: „Dacă îți dorești cu adevărat ceva, reușești!”

Gabriel Dima, managerul de la InfoPloiestiCity este unul dintre cei mai cunoscuți ziariști din Ploiești și nu numai, dar și cel care a militat cel mai mult pentru cauze umanitare, în mod special pentru copii, și s-a implicat în astfel de evenimente caritabile. Poate și datorită faptului că el însuși este un om aparte care are mai multe probleme de sănătate, și asta de când era copil. Gabriel este poate singurul ziarist care în ciuda problemelor sale, este extrem de iubit și respectat de toți piteștenii și ploieștenii dar și de mulți oameni din această țara, pentru care a reușit să facă lucruri remarcabile.

PressCafe: Bună Gabi. Bine te-am regăsit. Cum a fost anul 2019 pentru tine și site-ul Info Ploiești City?

Gabi Dima: Un an destul de greu, obositor și stresant, dar pot spune că l-am trecut cu bio. Pentru site am continuat proiectele anuale, am reușit să atragem noi colaboratori și parteneri.

PC: Cu sănătatea cum ești?

GD: Binișor. Reincep vizitele la doctori, aștept tratamentul și sper/cred că nu voi dezamăgi pe cei care m-au ajutat, fiind foarte mulți și pe această cale le mulțumesc mult.

P.C. Ce ai făcut de sărbători?

G.D. Mai mult pe acasă sau cu prietenii. Ajunul Crăciunului l-am petrecut la un vecin; de Crăciun am stat pe acasă, la un grătar cu prietenii, iar Noul An m-a prins la restaurantul unui prieten cu familia. Nu o să uit Revelionul acesta; m-am distrat maxim și era să-mi iau artificii și petarde-n cap. A plouat cu artificii și petarde în acel cartier! 🙂

P.C. Ne-ați invitat la Gala Aniversară INFO PLOIEȘTI CITY-9 ANI dar din păcate nu am reușit să ajungem. Cum a fost evenimentul?

G.D. Nu știu dacă a ieșit totul așa cum ne-am dorit, însă au fost emoții, suspans, muzică de calitate și am demonstrat din nou că Info Ploiești City împreună cu partenerii săi aduc pe scenă cei mai mulți artiști și cele mai multe trupe de dans. În cele 3 zile de gală am impărtit copiilor peste 250 de pachete de la Moș Crăciun (Mulțumim sponsorilor!). A fost o gală aniversară care s-a încheiat cu un party la prietenii noștri de la Bistro Deluxe.

P.C. Noi am văzut foarte rar, mai deloc, oameni cu ”probleme” agitându-se atât și având multă voința și determinare. Cum poți să reziști bolii tale și stresului și muncii de jurnalist?

G.D. Toate vin din interior și mă motivează dragostea față de semenii mei. Dacă îți dorești cu adevărat ceva, reușești! Nu am eu cele mai mari ”probleme”, cunosc cazuri la limita disperări; eu încercând să ajut acei oameni cu tot ceea ce pot. De mic am avut o mare ambiție și un suflet nobil. Mostenire de la mama. 🙂

P.C. Cineva ne-a spus că ai și echipă de minifotbal!

G.D. Da! O echipă în construcție, o echipă care dorește să se înscrie la orice turneu de acest gen. O echipă care a fost la 5 minute de a se califica în finala mică a ultimului turneu caritabil de minifotbal, subsemnatul ratând două ocazii din 3-4 metri. Salut prin voi și pe colegii de la Radio Prahova care ne-au fost adversari atunci și îi felicit pentru locul 3 obținut.

P.C. Ceva nou în 2020? Ce ți-ai propus?

G.D. Am un nou proiect, dar veți afla după ce îl lansez, sper că împreună cu colegii și prietenii de la Life Time Events să continuăm seria de spectacole și evenimente caritabile și să aducem câteva ”surprize” plăcute ploiestenilor.

P.C. Ce le dorești cititorilor Press Caffe?

G.D. Multă sănătate, fericire, un an 2020 așa cum și l-au propus și pe lângă Press Caffe, puteți citii și www.infoploiesticity.ro. Ca să vedeți cam ce se mai întâmplă prin Ploiești și Prahova. Te pup, Ioana, mulțumesc pentru încredere și ne vedem cât de curând!

S-ar putea să-ți placă și...