Liad Hotel Bucuresti
LOCURI

Liad Hotel spune ca ofera cea mai buna solutie pentru un city break in Bucuresti

Un city break in Bucuresti a devenit din ce in ce mai atractiv, atat pentru straini, cat si pentru romanii din provincie. Capitala Romaniei este foarte ofertanta atunci cand vine vorba despre cladiri istorice, parcuri, restaurante, cluburi si activitati interesante, motiv pentru care numarul turistilor straini a crescut considerabil in ultimii ani.

Este normal, asadar, ca ofertele de cazare in Bucuresti sa fie din ce in ce mai bogate si mai interesante. Una dintre cele mai echilibrate si interesante oferte este cea oferita de Liadhotel.com.

Situat aproape de Piata Universitatii, cu acces rapid catre Centrul Vechi, hotelul se remarca prin cateva servicii de foarte buna calitate:

  • Camere mari si curate;
  • Receptie disponibila 24 de ore care ajuta turistii sa descopere mult mai usor Bucurestiul;
  • Un mic dejun bogat si sanatos;
  • Room service;
  • Preturi decente.

Care sunt obiectivele turistice usor accesibile de la Liadhotel.com?

  1. Centrul Vechi ai Bucurestiului. Este un loc plin de viata si de culoare, in care sute de baruri, cluburi si restaurante se lupta pentru a atrage atentia clientilor. Este principalul punct turistic din Bucuresti si datorita acestui loc, capitala Romaniei se poate lauda cu un turism din ce in ce mai dezvoltat.
  2. Casa Poporului. Este, fara doar si poate, cel mai interesant obiectiv. Dintre sutele de obiective turistice in Bucuresti Casa Poporului se evidentiaza prin parame, prin pozitie si prin istorie. Desi este un simbol al comunismului, a devenit reprezentativa pentru Bucurestiul capitalist in conditiile in care este a doua cea mai mare cladire administrativa din lume si starneste foarte multe curiozitati din partea turistilor.
  3. Parcurile din Bucuresti. In apropierea hotelului se regaseste unul dintre cele mai frumoase parcuri din oras: parcul Cismigiu. Cu o suprafata de 16 hectare, parcul are peste 200 de ani de istorie si numara o multime de plante si monumente cat se poate de interesante. Este locul perfect de promenada si de relaxare dupa o noapte nebuna in Centrul Vechi.
  4. Muzeele orasului. Muzeul National de Istorie a Romaniei, Muzeul National de Arta, Muzeul Antipa si cateva zeci de alte muzee interesante se concentreaza in apropierea centrului orasului. Astfel, pot fi accesate cu usurinta de la Liadhotel si sunt obiective de neratat pentru cei care doresc sa cunoasca mai bine istoria Romaniei si istoria Bucurestiului.
  5. Simplele plimbari pe stradute. Centrul Bucurestiului este o zona perfecta pentru plimbari lungi pe strazile care mustesc de istorie si de cultura.

Cazarea la Liadhotel poate sa fie una dintre cele mai bune decizii pe care le poate lua turistul venit in Bucuresti, in conditiile in care este in proximitatea tuturor locurilor importante din oras si reuseste sa ofere servicii gandite special pentru cei care nu cunosc orasul.

Toti cei care ajung aici se bucura de relaxare, de servicii de foarte buna calitate si de personal foarte deschis care ofera toate informatiile necesare unui sejur perfect in Bucuresti.

S-ar putea să-ți placă și...