Copii super

Larisa Albu, frumusețe și talent la 11 ani

Larisa Albu este o fetiță frumoasă și talentată. Dansul este pasiunea ei, iar atunci când se află pe scenă, pur și simplu, strălucește. De la o vârstă fragedă a început să se antreneze și să muncească pentru visul său. Oricât de greu ar fi în unele momente, Larisa se ambiționează și rămâne fidelă pasiunii pentru dans. A participat la numeroase competiții, iar pe scenă se simte în largul ei, fie că dansează, fie că se arată în fața juriului la concursuri de frumusețe. Despre realizările obținute până la cei 11 ani ai săi o invităm chiar pe Larisa Albu să ne povestească.

Presscafe: Pentru început, spune-ne câte ceva despre tine. Câți ani ai, unde înveți și ce rezultate ai la școală?

Larisa Albu: Am 11 ani şi 8 luni, sunt în clasa a VI-a la Școala Gimnazială „Sf.Nicolae”, nr.175 și am rezultate destul de bune. Am terminat clasa a-V-a cu media 9,92 şi cu premiul al II-lea.Materiile care îmi plac sunt româna şi biologia.

Presscafe: Ce preocupări ai în timpul liber?

Larisa Albu: Preocupările pe care le am în timpul liber sunt: vlogging-ul şi dansul.

Presscafe: De la ce vârstă ai început să fii pasionată de dans?

Larisa Albu: Am început să fiu pasionată de dans de la grădiniţă, de la vârsta de aproximativ 3 ani şi jumătate.

Presscafe: Când ai început să faci cursuri de dans şi cu cine?

Larisa Albu: Am început să practic cursuri de dans sportiv de la vârsta de 5 ani, cu un cuplu de tineri,timp de 2 ani, până am descoperit-o pe Andra Gogan, actuala mea coregrafă cu care lucrez de aproape 5 ani.

Presscafe: Îţi mai aminteşti primul spectacol important la care ai participat? Câţi ani aveai atunci?

Larisa Albu: Primul meu concurs important pe care l-am avut a fost de dans sportiv. Atunci aveam 6 ani.

Presscafe: Ce stil de dans abordezi?

Larisa Albu: Stilul de dans pe care îl abordez, în momentul actual, este dansul modern.

Presscafe: Câte ore de antrenamente presupune pasiunea ta?

Larisa Albu: În jur de 5-6 ore de antrenament pe săptămână.

Presscafe: Sunt momente când ţi se pare greu sau obositor? Dacă da, cum le depăşeşti?

Larisa Albu: Am unele momente în care dansul mi se pare foarte greu şi obositor, dar mă gândesc că acesta este lucrul care mă face fericită, este pasiunea mea… iar aceste „gânduri” îmi dau puterea de a trece peste oboseală.

Presscafe: Dansul în echipă e mai greu decât cel individual? Tu pe care îl preferi?

Larisa Albu: După părerea mea, dansul în echipa este mai greu decât cel individul deoarece la dansul în echipă se observă cea mai mică greşeală, în schimb, la dansul individual, doar tu şi coregraful tău ştiţi că ai greşit. Eu prefer dansul individual deoarece sunt mai sigură pe mine.

Presscafe: Ţi s-a întâmplat vreodată să uiţi paşii pe scenă? Cum te-ai descurcat?

Larisa Albu: Recunosc că mi s-a întâmplat să uit paşii pe scenă, dar nu m-am oprit, ci am continuat, improvizând.

Presscafe: Participi la competiţii de dans? Enumeră câteva!

Larisa Albu: Da, particip la competiţii de dans. ESDU DANCE STAR, CALEIDOSCOP DANCE FESTIVAL, BUCHAREST DANCE FESTIVAL sunt doar câteva și la toate am ieşit pe podium.

Presscafe: Ce alte preocupări mai ai în afară de dans?

Larisa Albu: În afară de dans îmi place să cânt la pian şi cu vocea, să joc şah, să fac exerciţii de gimnastică, să filmez şi să editez vlogg-uri şi îmi place foarte mult modeling-ul (chiar dacă nu-l practic).

Presscafe: Știu că participi la concursuri de frumuseţe, iar prezența ta nu trece neobservată. Ce calităţi crezi că trebuie să aibă o Miss?

Larisa Albu: Eu cred că o MISS trebuie să fie: frumoasă, talentată, zâmbitoare, dar nu în ultimul rând, să fie deşteaptă.

Presscafe: Ce premii ai obţinut la concursurile de Miss la care ai participat? Ce crezi că a impresionat juriul din prestaţia ta?

Larisa Albu: La concursurile de MISS la care am participat am câştigat: ”PREMIUL PENTRU CEL MAI FRUMOS ZÂMBET” la concursul „Little Miss&Mister World România” şi am mai câştigat locul 3 la concursul „Little Miss&Mister Galaxy”. Eu cred că juriul a fost impresionat de atitudinea mea, zâmbetul meu şi talentul meu.

Presscafe: Cine te sprijină în toate aceste preocupări artistice?

Larisa Albu: În toate aceste preocupări artistice mă sprijină părinţii mei cărora le mulţumesc din suflet, deoarece fără ajutorul lor nu aş fi putut ajunge unde sunt.

Presscafe: Mai ai timp să te joci? Ce jocuri îţi plac şi cine sunt partenerii tăi de joacă apropiaţi?

Larisa Albu: Da,mai am timp să mă joc,chiar dacă timpul meu liber este foarte scurt. Jocul meu preferat este asamblarea unui lego, iar partenerii mei de joacă sunt verişorii mei (cel mai des) şi prietenii(uneori).

S-ar putea să-ți placă și...