LOCURI RESTAURANTE

Grano, scumpa gastronomie italiană

Îndrăgostită de gastronomia italiană, am ales să-mi răsfăț papilele gustative cu mâncare făcută ca la „mama ei acasă” la Restaurantul Grano din București, aflat pe strada Puțul lui Zamfir, la numărul 40. Fiind o zi încă plăcută, cu o temperatură rezonabilă, m-am așezat pe terasa cochetă și intimă a restaurantului. E adevărat că priveliștea din jur nu e tocmai încântătoare, dar oricum nu venisem să admir blocul de vis-a-vis, ci să mănânc.

Personalul, extrem de amabil și prietenos, a venit cu meniul ingenios gândit, sub forma unei table scrisă cu creta. Oferta pentru iubitorii gastronomiei italiene poate satisface cele mai exigente gusturi. La Grano găsești de la celebrele spaghetti, lasagna, ravioli până la cotoletta milanese și tagliata di manzo. E greu să te hotărăști la ceva anume fiindca toate sunt îmbietoare, dar într-un final am ales spaghetti carbonara. Am recunoscut imediat gustul italienesc autentic și am fost mândră de alegerea mea. În mod evident, prețurile puțin cam piperate au legătură cu calitatea preparatelor și cu ingredientele folosite.

Atmosfera și mâncarea servită cu grijă și atenție la cele mai mici detalii, dar mai ales gustul autentic al gastronomiei italiene m-au convins să revin, dar neapărat în ziua de salariu. 🙂

S-ar putea să-ți placă și...