Kings Of Leon
CONCERTE & PETRECERI TIMP LIBER

Kings Of Leon n-are nevoie de prezentare

Veste mare pentru împătimiții muzicii rock: Kings Of Leon va concerta pentru prima oară la București pe 17 iunie 2017, pe Arena Națională, în promovarea turneului „Walls”.

Trebuie să recunosc că aflarea veștii că una dintre trupele mele de suflet, Kings Of Leon, ajunge, în sfârșit la București, mi-a făcut ziua mai frumoasă. Ce zic eu mai frumoasă, acum e de-a dreptul formidabilă! Acum, lăsând subiectivitatea la o parte, fanii trupei Kings Of Leon sunt numeroși world wide, România nefăcând excepție.

Nu vreau să încep acest articol spunându-vă că s-au pus biletele în vânzare, pentru că știu că fanii Kings Of Leon știu deja asta. Vreau, în schimb, să vă spun că nu aveți cum să ratați asemenea concert!

Nu o să vorbesc despre cine sunt acești oameni, ce piese au sau câte premii au câștigat, pentru că mi se pare irelevant. Dacă îți place o trupă, un anumit gen muzical, îți place și punct. Tot ce contează este muzica. Nimic mai mult.  Mergi acolo pentru că nu concepi să lipsești.

Ideea e simplă: indiferent de ce gusturi muzicale ai avea, independent de muzica pe care o preferi și o asculți în mașină sau căști în drum spre birou sau Facultate, știi și tu că sunt anumite trupe și anumite concerte pe care n-ai cum să le ratezi, acele trupe care intră la categoria cultură muzicală, evenimente unice la care trebuie să mergi pentru ca nu e vorba doar despre muzica de calitate și trupe mega cunoscute, e vorba despre evenimente de mare amploare pentru România, despre adevărați idoli, staruri iconice care ne calcă granița și care, cu siguranță vor face un show unic.

Dacă tu ai sărit de bucurie, la propriu, când ai auzit că cei de la Kings Of Leon vin în România, dacă vestea asta ți-a schimbat câtuși de puțin starea de spirit, dacă știi oameni care´s fani și ar da orice să ajungă la concertul lor și își aducă aminte de toate bețiile și momentele de nebunie pe care le-au trăit pe piesele lor, intră pe bilete.ro și rezervă-ți un loc la the Beautiful War al celor de la Kings Of Leon. Pentru sute de răsărituri în Vamă, mii de emoții pe minut și extaz beyond the limit, răspunsul clar este că „you could use somebody like” Kings Of Leon.

S-ar putea să-ți placă și...