calendar de evenimente
CONCERTE & PETRECERI TIMP LIBER

CALENDAR DE EVENIMENTE SAU CE SE ÎNTÂMPLĂ NOU SĂPTĂMÂNA ASTA

Continuăm seria evenimentelor săptămânii cu cele mai tari propuneri din perioada 30 Ianuarie – 5 Februarie.

30 Ianuarie – Ihamlet – Teatrul Excelsior

iHamlet este un proiect cultural dedicat adolescenților, bazat pe un text nou, inspirat mai degrabă din personajul Hamlet decât de subiectul piesei lui William Shakespeare. Împreună cu Teatrul Excelsior, Punctart a creat o experienţă teatrală ilustrată ca un eseu audiovizual despre inadaptare şi refuzul de a se conforma realităţii, dar şi despre conflictul dintre generaţii. Biletele sunt disponibile pe bilet.ro iar prețul unuia este de 30 lei.

evenimente
Sursă foto: facebook.com

1 Februarie – Freestyle Dinner – Lente

E miercuri seară și te gândești că ai mânca ceva bun dar nu ai idee ce. Pe lângă asta, te-ai săturat să te uiți în meniu fără să găsești nimic pe gustul tău pentru esti destul de pretențios sau ți-e poftă de ceva anume și ei nu au. Ei bine, iată soluția ideală. Cei de la Lente te invită la o altfel de cină. Mergi acolo, primești o listă de ingrediente din care poate fi compus felul de mâncare pe care ți-l dorești iar chef-ul îți va găti un preparat din ingredientele alese de tine, iar la final la veni la tine la masa și îți va explica ce a gătit și de ce. Foarte, foarte tare!

evenimente
Sursă foto: facebook.com

1 Februarie – Șuie Paparude – Expirat

Fără să fie nevoie de introduceri sau prezentări, o alternativă a zilei de miercuri este concertul celor de la Șuie. Cu alte cuvinte, hai la Expirat pe 1 și lasă-i pe Dobrică, Michi și Junkyard să scoată bașii din portbagaj pentru doar 30 lei.

evenimente
Sursă foto: facebook.com

2 Februarie – BT Live #COMA – lansare clip DOR – Control

Seria concertelor organizate de Banca Transilvania continuă la Control cu cei de la Coma, care, pe 2 Feb. își lansează videoclipul DOR. Biletele sunt disponibile pe eventbook.ro și la barul din Control, prețul unuia fiind de 30 lei. Think in rock!

evenimente
Sursă foto: facebook.com

3 Februarie – Omu Gnom – Fabrica

Dacă e vineri, e clar că nu stai în casă. Dacă te-ai săturat de cluburi și de muzica de genul, hai la un concert mișto. Omu Gnom te invită în Fabrica să petreci alături de el și invitații lui câteva ore de muzică underground. Biletele se pot cumpăra de la fața locului și costă 20 lei. Sună bine!

evenimente
Sursă foto: facebook.com

4 Februarie – White Nite *all night party* – Berăria H

Sâmbătă, 4 Februarie, Berăria H face noapte albă alături de tine. O noapte întreagă de concerte, o petrecere pe cinste ce își dă startul la 22:30 și se termină dimineață. Amna, Dorian Popa, Speak și Dj Harra te așteaptă la un party pe cinste. Intrarea este gratuită, trebuie doar să faci rezervare, așa cum se procedează în cazul tuturor evenimentelor de la Berăria H. Suna tentant!

evenimente
Sursă foto: facebook.com

4 Februarie – Lansare Deliric x Silent Strike – Arenele Romane

Pe 4 februarie 2017, la Arenele Romane, Deliric și Silent Strike vor susține concertul de lansare a albumului. Pentru ascultătorii din București, aceasta va fi prima ocazie de a-i vedea împreună live. Pe scenă li se vor alătura fetele de la Muse Quartet,Vlad Dobrescu și DOC, TRIPPLE 2. Biletele costă 30 lei și pot fi achiziționate de pe site-ul organizatorului thefresh.ro, sau de la H2O Shop.

evenimente
Sursă foto: facebook.com

 

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și...