BARURI & PUBURI LOCURI RESTAURANTE TIMP LIBER

S-a redeschis Vibes19, cel mai îndrăgit restaurant de tip burgers și steakehouse

Pe 15 Ianuarie 2020, cunoscutul restaurant de tip burgers & steakehouse Vibes19 s-a redeschis oficial într-o nouă locație, mai mare, păstrând însă aceeași atmosferă modernă și același concept ce deja a devenit marca proprie.

Noua locație din strada Franceză nr. 44 – din Centrul Vechi – întâmpina clienții cu aceleași servicii și aceași echipă, cu o capacitate de 70 de locuri sitting, un meniu variat de steaks și burgers, dar și un meniu variat de vinuri de la crame românești și nu numai.

Evenimentul de redeschidere a adunat laolaltă clienți fideli ai restaurantului, cât și persoane cunoscute pe canalele de social media, bloggeri și vloggeri deopotrivă. În centrul atenției s-au aflat felurite feluri de mâncare reprezentative pentru Vibes19 cum ar fi renumitul Infusion Burger – cu injecție de cheddar sau Grizzly Burger – unul dintre cei mai mari burgeri din București. Prețul pentru un burger classic începe de la 27 de lei și vine însoțit de cartofi prăjiți și 2 sosuri, ajungând până la 65 de lei burgerul cu faimoasa vită Wagyu.

Printre noutățile culinare se enumară Southern Fried Chicken preparat în stil Texan, vită stroganoff sau emblematicul Mac and Cheese atât de iubit de americani.

Atmosfera a fost întreținută de Radu Vaștag, solist aflat în colaborare cu trupa Bere Gratis de 10 ani, ce a interpretat melodii din repertoriul contemporan românesc, cât și hituri internaționale, iar printre vedetele aflate la eveniment s-au mai aflat Doinița Oancea și iubitul ei care au savurat specialitățile casei. Atmosfera a fost întreținută de Radu Vaștag

Pe lângă designul ce îți rămâne întipărit în minte prin pereții decorați cu capete de taur ornamentale sau desene explicative ale diferitelor tipuri de steak, Vibes19 rămâne o locație cu o atmosferă intimă, perfectă pentru cinele între prieteni sau în familie, o locație ideală pentru iubitorii de steak and burgers care doresc să descopere puțin din atmosferă unui steakhouse american.

Pentru mai multe detalii: Facebook: vibes19 & Instagram: vibes19.ro

S-ar putea să-ți placă și...