christian bale
FILME

Cele mai tari filme cu Christian Bale în rol principal

Nu sunt foarte mulți actori pe care să-i urmăresc, dar Christian Bale e unul dintre preferații mei. Mă rog, când vine vorba de filme și actori, oamenii au, în general, gusturi diversificate. De la Jim Carrey și până la Anthony Hopkins e drum lung, presărat cu Benicio Del Toro, Brad Pitt, Di Caprio sau Angelina Jolie. Depinde foarte mult de genul preferat și de criteriile de selecție și comparațiile făcute.

Cu toată sinceritatea recunosc că îl ador pe Christian Bale și nu pentru rulul din Batman, că până atunci mai văzusem ceva filme cu el, ci pentru modul în care joacă fiecare rol în part, cum se transpune în pielea personajului și te trage după el în scenariu la fiecare film în parte.

Am făcut aici o listă de filme cu Christian Bale pe care trebuie să le vezi dacă ești un cinefil înrăit:

  1. American Psycho este despre, șoc și groază, un psihopat care reușește să-și ascundă pornirile criminale în fața celorlalți care îl privesc ca pe un tânăr plin de succes, vânat de către cele mai frumoase doamne, fiind unul dintre cei mai bine cotați burlaci ai anilor 80. American Psycho, un film despre povestea care se ascunde în spatele unui om, aparent normal, despre violența care-și are rădăcini într-o boală psihică, inspirat dintr-un roman extrem de controversat la momentul apariției.
christian bale
Sursă foto: fanart.tv
  1. The Machinist este filmul pentru care Christian Bale este mai mult decât apreciat. Acesta joacă rolul lui Trevor Reznik, un lucrător de rând dintr-o fabrică oarecare, nu mai poate dormi de mai bine de un an de zile. După ce starea lui de sănătate se agravează din ce în ce mai tare, Trevor este învinut de un accident de muncă în care colegul său își pierde mâna. De aici, Trevor nu face altceva decât să devină paranoic, să creadă că tot ce i se întâmplă este premeditate, să caute răspunsuri. Să fie oare, doar efectele lipsei de somn sau să fie Trevor victima unui complot?
christian bale
Sursă foto: i.ytimg.com
  1. The Prestige este un film cu și despre magie, despre doi magicieni foarte buni care își încep cariera ca parteneri, dar ajung într-o competiție acerbă, pe viață și pe moarte, la propriu. Totul despre scamatorii riscante, poveștile din spatele acestor numere de magie, cu apariția surpriză a geniului Nikola Tesla, într-un film bun cu actori remarcabili ca Scarlett Johansson și Michael Caine și Hugh Jackman.
christian bale
Sursă foto: extracapsa.files.wordpress.com
  1. Public Enemies este un film care nu îl are în rol principal pe Christian Bale, ci pe Johnny Deep. Acesta interpretează rolul unui hoț care și-a petrecut viața jefuind băncile care-i sărăceau pe americani. Christian Bale, în schimb, interpretează rolul unui agent FBI al cărui scop este să-l prindă pe nelegiuitul Johnny Deep. Una peste alta, deși pare un scenariu banal, filmul este destul de bun și nu merită ratat.
christian bale
Sursă foto: aceshowbiz.com
  1. American Hustle prezintă lumea fascinantă și plină de dedesubturi a anilor 70, aducând în prim-plan povestea unui escroc genial, Irving Rosenfeld (Christian Bale), care, împreună cu sexy mama, Amy Addams, este obligat de circumstanțe să lucreze în ajutorul unui agent FBI (Bradley Cooper), care îi impinge în ghiarele Mafiei din New Jersey. De aici înainte vă puteți imagina cam despre ce este vorba.
christian bale
Sursă foto: athenacinema.com
  1. Exodus: Gods and Kings – Ok.. aici situația este destul de diferită față de restul story-urilor de mai sus. De data asta, Christian Bale intră într-o sferă delicate, aceea a religiei și credinței, interpretând rolul lui Moise pentru a recrea unul dintre cele mai celebre pasaje din Biblie. Un film despre trăiri și povești uitate, exodul evreilor și celebra luptă dintre bine și rău.
christian bale
Sursă foto: cdn.collider.com
  1. The Big Short – Ce poate să iasă prost cu o distribuție ca aceea a lui The Big Short? Dacă mai adaugi și un subiect controversat și mereu de actualitate pentru americani, precum acțiunile la bursă și brokerajul, succesul este garantat. Mai are și notă mare pe IMDb. Ce mai vrei mai mult de atât?!
christian bale
Sursă foto: i.ytimg.com

 

S-ar putea să-ți placă și...