Copii super

Izabela Ilie, talent și eleganță la doar 9 ani

Izabela Ilie are 9 ani și este în clasa a III-a la Şcoala Gimnazială Mircea Sântimbreanu din București. Cu ce se deosebește ea de alți copii? Cu pasiunile și preocupările sale, cu eleganța pe care o are de la o vârstă atât de fragedă, dar mai ales cu munca pe care o depune ca să-și ducă la îndeplinire visurile. Oricât de încărcat i-ar fi programul, nu renunță niciodată la ceea ce îi place să facă, iar roadele nu întârzie să apară. A participat la zeci de competiții de dans și la multe concursuri de frumusețe pentru copii, a câștigat premii peste premii și știe exact ce vrea să facă cu toată această experiență acumulată, atunci când va fi mare. Despre toate realizările și visurile sale, am invitat-o chiar pe Izabela să ne povestească pentru presscafe.ro

Izabela Ilie
Izabela Ilie

Presscafe: Izabela, pentru început aș vrea să-mi spui  ce îți place să faci când nu eşti la şcoală?

Izabela Ilie: Când nu sunt la şcoală îmi place să dansez, să cânt și să ascult muzică.

Presscafe: Dar pasiunile tale care sunt?

Izabela Ilie: Pasiunile mele sunt: dansul, teatrul, modellingul şi muzica. De aceea, încerc să fac tot ce îmi place, învățând de la profesioniști. De exemplu, merg la Şcoala de Film Pygmalion de la Palatul Copiilor. Aici am făcut şi două filmuleţe alături de colegii mei. Primul film se numeşte „ Noapte Albă Club 40” iar al doilea, „Camping”. De asemenea, am avut plăcerea să fac parte, în calitate de dansatoare, din videoclipul Paulei Both.

Izabela - Concurs de dans
Izabela-Concurs de dans

Presscafe: De la câţi ani ai început să faci dans și cu cine faci cursuri?

Izabela Ilie: Am început să fac dans la vârsta de 4 ani. Fac cursuri cu Andra Gogan la Andra Gogan Dance Academy.

Presscafe: Câte ore pe săptămână mergi la repetiţii?

Izabela Ilie: Merg o oră şi jumătate, dar când se aproprie un concurs facem câte 3-4 ore pe săptămână.

Presscafe: A existat vreun concurs de dans dintre cele la care ai participat care ți s-a părut mai greu? De ce?

Izabela Ilie:  Am participat la multe concursuri: Dance Star World, Mad4Dance, DWC Romanian Qualifier, la cele mai multe am luat locul I, dar am luat şi locul II chiar şi locul IV, iar cel mai greu a fost Steluţe Aurii 2017 deoarece au fost multe cluburi de dans şi competiţia a fost acerbă.

Presscafe:  Cum ai descoperit pasiunea pentru modelling?

Izabela Ilie:  Cred că o cunoaşteţi pe Sara Anastasia Buzdun, fetiţa care a câştigat titlul Tiny Miss World în Grecia, fiind declarată cel mai frumos copil din lume la categoria 4- 6 ani la concursul Little Miss World, pe care eu personal am cunoscut-o la cursurile de dans ale Andrei Gogan. Ea m-a invitat să particip la Little Miss & Mister World România, primul meu concurs de frumuseţe. Acest prim concurs mi-a stârnit interesul şi am vrut mai mult.

Izabela Ilie si Sara Anastasia Buzdun
Izabela Ilie și Sara Anastasia Buzdun

Presscafe: Așa ai început să faci și cursuri de modelling. Unde și cu cine ai lucrat?

Izabela Ilie: Am făcut cursuri de modelling la agenţia IT KIDS – ART SCHOOL & MODELLING AGENCY. Ca profesori am avut plăcerea ca pe partea de modelling să o cunosc pe Elena Zama, la tehnici de promovare în mass-media şi social media pe minunata Cătălina Buzdun, la artele spectacolului şi atitudine pe actriţa Nouria Nouri.

Presscafe: Ce ai simţit prima oară când ai avut o prezentare de modă şi toţi ochii erau aţintiţi doar spre tine?

Izabela Ilie: Cu toate că am fost de multe ori pe scenă cu zeci de ochi ațintiți spre mine cu ocazia concursurilor de dans, la prima mea prezentare am avut emoții, dar cu toate acestea m-am simţit ca o prinţesă.

Izabela prezentare de modă

Presscafe: Ştiu că ai participat şi la concursuri de frumuseţe pentru copii. Care au fost cele mai importante?

Izabela Ilie: Aşa este. Am participat şi la concursuri de frumuseţe şi toate au fost importante pentru mine. Cele mai importante, dacă ar fi să fac un clasamnet au fost : Top Child Model Of The Planet, Miss Galaxy şi Miss Planet.

Presscafe: Ce premii ai câştigat la aceste concursuri?

Izabela Ilie: La concursul Little Miss Planet 2018, am câştigat marele premiu şi anume Grand Prix, care a avut finalitate în Bulgaria și acolo am câştigat premiul de Winner Group pe direcţia de modelling. La Miss Galaxy 2017 am obținut locul II, la Little Miss Planet România 2018 am obţinut locul I, iar la It Girls Mini Miss 2018Best Catwalk.

Presscafe: În cazul în care nu câştigi premiul cel mai mare cum reacţionezi?

Isabela Ilie: Nu mă supăr, sunt bucuroasă că am participat şi că mi-am făcut prieteni noi şi ştiu că nu poţi fi mereu pe locul întâi.

Izabela Little Miss Planet România
Izabela Little Miss Planet România

Presscafe: Ai legat prietenii cu copiii care au participat şi ei cu tine la concursuri?

Isabela Ilie: Da, nu ai cum să nu îţi faci prieteni. Pentru noi, copiii, este foarte uşor să ne împrietenim.

Presscafe: Există concurență între voi sau vă sprijiniţi unii pe alţii şi rămâneţi prieteni oricare ar fi rezultatele concursurilor?

Izabela Ilie: Da, ne sprijinim unii pe ceilalţi, chiar dacă este prima dată când ne vedem. Ne facem complimente reciproce.

Presscafe: Cine te încurajează şi îţi este alături în toate aceste activităţi ale tale?

Izabela Ilie: Părinţii mei, cărora le mulţumesc pentru tot ce fac pentru mine.

Presscafe: Colegii de la şcoală ştiu de peformanțele tale? Ce părere au? Îi simţi mândri sau invidioşi?

Izabela Ilie: Colegii de la şcoală ştiu de performanţele mele şi da, sunt invidioşi.

Presscafe: Dacă ar fi să alegi între dans şi modelling, ce crezi că ai alege?

Izabela Ilie: Grea întrebare… dar cred aş alege modellingul. Pentru moment însă nu voi renunţa la nimic şi sper să nu fiu nevoită să aleg între ele.

Presscafe: Ce te vezi făcând când vei fi mare?

Izabela Ilie: Hmm… Actriţă.

Izabela Ilie

S-ar putea să-ți placă și...