CURSURI TIMP LIBER

Akademia Kinderland și-a deschis porțile pentru copii

Kaufland România a inaugurat Akademia Kinderland, școală mobilă de nutriție pentru copii. Până pe 30 octombrie, aceasta va fi deschisă la Kaufland Barbu Văcărescu. Odată intrați pe poarta ei, copiii vor învăța cum să se hrănească sănătos. Nimic nu este plictisitor, totul este gândit în așa fel, încât cei mici să învețe prin demonstrații, jocuri și imagini având ca suport mijloace butaforice, digitale și senzoriale.

Super eroul K al Akademiei Kinderland le va povesti copiilor despre importanța micului dejun și despre pericolul alegerii produselor fast-food și a dulciurilor în exces. Prin intermediul unor aplicații software, K îi va îndruma să realizeze farfuria ideală și îi va provoca să se ferească de produsele periculoase.

Cei mici se pot transforma apoi în detectivi de zahăr sau pot vedea cât cântărește în efort fizic o mâncare nesănătoasă. ,,Cuburile poznașe” este jocul care le arată în ce fel este afectat creierul de consumul mare de zahăr, iar prin demonstrația ”tuburilor transparente” învață ce trebuie să aleagă dintre pâinea albă și cea neagră.

Cursurile sunt adaptate copiilor cu vârsta cuprinsă între 4-14 ani, iar intrarea la Akademia Kinderland este gratuită, tocmai de aceea este de preferat să se facă programări pentru participare la numărul de telefon 0770.795.133.

Programul este de joi până sâmbătă între orele 10-18, iar duminică, de la 11 la 17.

 

S-ar putea să-ți placă și...