Copii super

Mudy Marei, combinație de culturi, voce unică

Mudy Marei, pe numele său real Ahmed Marei, provine dintr-o familie mixtă, cu tată iordanian şi mamă româncă. Se remarcă ușor datorită aerului său exotic, dar principalul său atu nu este doar frumusețea, ci și talentul. Mudy are 13 ani și este elev în clasa a VII-a la Colegiul Naţional de Muzică George Enescu. Studiază pian și chitară, este pasionat și de literatură, dar cel mai mult și mai mult îi place să cânte. Visul său cel mai mare este să devină un cântăreț celebru și muncește asiduu pentru a și-l îndeplini. Participă la concursuri de muzică, studiază zilnic, câștigă premii și deja a acumulat popularitate în urma participării cu succes la Vocea României Junior. Despre toate realizările sale l-am invitat pe Mudy Marei să vorbească pentru presscafe.ro

Mudy Marei
Mudy Marei

Presscafe: Când nu eşti la şcoală, ce îţi place să faci?

Mudy Marei: Îmi place să cânt şi ascult muzică (logic, pentru că sunt la şcoala de muzică), în rest, îmi place să fac sport şi să mă uit la filmuleţe care să mă motiveze.

Presscafe: Care sunt pasiunile tale?

Mudy Marei: Pasiunea mea cea mai mare este muzica, care deja a început să fie mai mult decât atât. De asemenea, îmi place şi street dance-ul, dar din păcate nu prea mai am timp să ajung la cursuri.

Presscafe:  Cum ai descoperit pasiunea pentru muzică?

Mudy Marei: De când eram mic, cântam prin casă toată ziua ce auzeam la radio sau melodiile de la Tv. Punctul culminant a fost odată cu apariţia filmului Frozen, când am învăţat melodia “Let it go”, pe care o cântam încontinuu. Aşa că mama, disperată, a decis să mă ducă la canto. 🙂

Presscafe: De la câţi ani ai început să faci canto?

Mudy Marei: Am început să fac canto la 9 ani cu domnul profesor Dan Dimitriu, pe care l-am îndrăgit foarte mult. După un timp, am câştigat o bursă gratuită de un an la Şcoala Crina Mardare.

Presscafe: Acum cu cine faci cursuri şi unde?

Mudy Marei: În prezent, fac cursuri de canto cu domnul Lucian Darie, care este vocal coach la Next Star, la studioul lui.

Presscafe:  Câte ore pe săptămână mergi la repetiţii?

Mudy Marei: Fac o dată pe săptămână canto, dar fiind la şcoala de muzică fac şi cor intensiv şi pentru că vreau să ajung foarte cunoscut ştiu că trebuie să munceşti, aşa că fac vocalize în fiecare zi, plus două ore de chitară şi două de pian pe săptămână.

Mudy Marei
Mudy Marei

Presscafe: Ai participat la concursuri? Dă-mi exemple!

Mudy Marei: Am fost la multe concursuri, de exemplu: Young Music Festival, Bucureşti, Top 10 Kids, Constanța, Decembrie de poveste, Bucureşti, Euro Pop Stars, Piteşti, Sfinxul de aur, Buşteni, Music for kids, Iaşi, Laleaua de aur, Mioveni, Caravana Isteţilor, Bucureşti, Euro Stars, un concurs internaţional în Malta şi multe altele. Am fost invitat de onoare alături de Teodora Buciu, câştigătoarea Vocii României 2016, să cânt la Balul Bucuriei, un eveniment caritabil. Dar cel mai important este că am fost la Vocea României Junior, o experienţă minunată, în care am ajuns până la dueluri în echipa Innei.

Presscafe: Ai câştigat și premii la concursurile la care ai participat?

Mudy Marei: Am câştigat o bursă de canto de un an, Trofeul Grupei şi trofeul “Preşedintele juriului” la concursul Euro Pop Stars, locul I la mai multe concursuri, tabăra gratuită la mare şi multe alte premii şi experienţe frumoase.

Presscafe:  În cazul în care nu câştigi premiul cel mai mare cum reacţionezi?

Mudy Marei: La început sunt puţin dezamăgit, dar după îmi dau seama că e doar un concurs. Când ştiu că eu am cântat foarte bine, sunt pur şi simplu fericit de prestaţia mea şi de reacţia publicului şi nu mă afectează deciziile subiective ale juriului.

Mudy Marei
Mudy Marei

Presscafe:  Îţi mai aminteşti ce ai simţit prima oară când ai urcat pe o scenă? Câţi ani aveai?

Mudy Marei: Aveam 9 ani, o tonă de emoţii, şi îmi aduc aminte că după ce am coborât de pe scenă i-am spus mamei: “ Mai vreau o dată!”

Presscafe:  Ce sentimente ai acum, în urma experienţei pe care ai acumulat-o, când te prezinţi în faţa publicului?

Mudy Marei: Sunt mult mai dezinvolt, pe scenă contează şi cum cânţi, dar şi mişcarea scenică. Cam de un an şi ceva mi-am dat seama că trebuie să evoluez şi că trebuie să mă şi mişc/dansez, pentru că momentul va arăta altfel şi energia pe care o voi transmite va fi mult mai bună.

Presscafe: Există prietenie în această lume a muzicii? Ai prieteni copii care fac acelaşi lucru ca tine?

Mudy Marei: Da, există prietenie. Cei mai buni prieteni ai mei şi ei cântă.

Presscafe:  Există concurență între voi sau vă sprijiniţi unii pe alţii şi rămâneţi prieteni?

Mudy Marei: Există şi concurență, normal, dar nu afectează cu nimic prietenia, ne susţinem. Când suntem în concursuri ne aplaudăm şi ne încurajăm, indiferent cine va câştiga premiu mai mare.

Mudy Marei
Mudy Marei

Presscafe: Cine te încurajează şi îţi este alături în toate aceste activităţi ale tale?

Mudy Marei: Mama tot timpul mă susţine, îşi ocupă tot timpul liber cu mine. Îi sunt extrem de recunoscător.

Presscafe: Colegii de la şcoală ştiu de performanțele tale? Ce părere au? Îi simţi mândri sau invidioşi?

Mudy Marei: Mă susţin tot timpul, de exemplu eram acum în vacanţa de vară, şi apărusem la Vocea României, după ce am apărut m-au sunat imediat şi m-au felicitat.

Presscafe: Care consideri că este cea mai mare realizare a ta până în acest moment?

Mudy Marei: Cea mai mare realizare este participarea mea la Vocea României Junior, dar şi debutul meu cu prima mea piesă “ If you need me”, care a strâns peste 100 de mii de vizualizări pe canalul meu de youtube Mudy Marei. Pe acest canal postez cover-uri şi vlog-uri. Mi-am montat singur acasă un mini-studio, unde îmi fac singur cover-urile. Eu le înregistrez, filmez, editez, montez.

Presscafe: Ce te vezi făcând când vei fi mare?

Mudy Marei: Eu mă văd cântăreţ, mă visez pe scene mari, îmi doresc din toată inima să fiu cunoscut internațional.

https://www.youtube.com/watch?v=y3c-jLmLto4

 

S-ar putea să-ți placă și...