BARURI & PUBURI CEAINARII & CAFENELE LOCURI

Inaugurarea Trollo Pub, cu Maria Raducanu

Cand Maria Raducanu anunta un concert pe Soseaua Viilor 11 in Bucuresti, e pacat sa o ratezi. Pe langa faptul ca muzica ei lina, frumoasa, veche iti incanta sufletul de nu stii ce ti s-a intamplat, e cu atat mai interesant cu cat se petrece langa Academia Tehnica Militara, aproape de Rahova, cartier vechi, cu o atmosfera specifica, un loc in care muzica ei suna mai altfel decat oriunde. Trollo Pub a fost inaugurat aseara, iar deschiderea lui a fost sarbatorita cu vocea minunata si prezenta incantatoare a Mariei Raducanu.

Trecand de portile albastre ale pub-ului, am fost placut surprinsi de culoarea si frumusetea locului atat de contrastanta cu ceea ce se petrece in afara acestui loc plin de viata si bun-gust. Maria Raducanu ne-a intampinat inca din strada cu vocea ei inconfundabila si, intrand in gradina luminata cu beculete, am zarit-o leganandu-se pe scaun, intr-un dans abia perceptibil cu chitara, complet absorbita de muzica ei. O alegere mai buna nu puteau face cei de la Trollo Pub. Gradina a fost plina ochi, iar lumea a ascultat fiecare cantec, intr-o oaza de bucurie, cu organizatori atenti si mandri de realizarile lor. Seara a fost peste asteptari, asa cum spuneau acestia, fiind surprinsi de interesul care le-a fost acordat, mai ales datorita Mariei Raducanu.Trollo Pub 2

Gradina Trollo Pub ne-a cucerit imediat, prin gardul viu colorat, copacul care a crescut atat de intortocheat, beculetele care dadeau atmosfera de sarbatoare, dar mai ales prin oamenii prezenti la concert.

Trollo Pub

Locatia Trollo Pub este una superba si in interior, pentru ca se afla intr-o casa veche, interbelica, in care vechiul bun-gust se impleteste cu deschiderea si amabilitatea oamenilor care se ocupa de el.  Ne-au placut expozitia de fotografie veche din interior, cu romani din anii ’40, spatiul larg al incaperilor, mesajele amuzante din bai, masinile de scris si radiourile asezate discret prin incaperi.

Trebuie sa mentionam ca preturile  sunt accesibile, iar servirea cat se poate de buna. Mancarea nu am incercat-o, pentru ca la ora aceea nu se mai servea, situatie care va fi remediata in aproximativ doua luni, spuneau cei de la Trollo Pub, atunci cand vor fi incheiate lucrarile la bucataria pub-ului. Pana atunci, mancarea le este furnizata de o firma de catering.

Intoarcerea pe Calea Rahovei, cu melodiile Mariei Raducanu inca rasunand in gand, ne-a facut sa ne simtim ca-ntr-o noapte rupta din Craii de Curtea-Veche, fiind recunoscatori celor de la Trollo Pub ca ne-au oferit o seara atat de frumoasa, cu parfum vechi si atmosfera de sarbatoare. Va recomandam sa mergeti si voi si sa va bucurati de o dupa-amiaza frumoasa, in racoarea gradinii Trollo Pub, bucurandu-va de surprizele muzicale pe care cei de acolo le-au pregatit pentru voi. Noi vom reveni, cu siguranta.

S-ar putea să-ți placă și...