CEAINARII & CAFENELE LOCURI Stiri

Cafe Mon Jardin este refugiul unde voi reveni

Tocmai când mi s-a topit asfaltul orașului sub picioare, mi-a ieșit în cale Cafe Mon Jardin. Aflată pe strada Pictor Arthur Verona, nr. 3, din București, la adăpostul unui impunător monument istoric și în vecinătatea Parcului Grădina Icoanei, terasa este o oază de răcoare și liniște. Străduțele înguste, lipsa traficului în apropiere, dar și copacii din jur, transformă locul într-unul de refugiu. Stropii reci de la instalația terasei și umbra datorată vegetației din jur fac șederea foarte plăcută.

În meniu regăsești toate sortimentele de băuturi potrivite ca să reziști temperaturii de afară: de la berea la draft până la cocktail-urile non alcoolice, milkshake, limonadă de pepene, căpșune ori lămâie. Cafeaua nu lipsește din ofertă, iar prețul uneia normale pornește de la 8 lei. Vorbind despre prețuri, e bine de știut că acestea nu sunt nici mai mici, nici mai mari decât cele din zona centrală a capitalei, loc în care se află, de altfel, si Cafe Mon Jardin.

Terasa este frecventată de oameni de toate vârstele, de trecători care au nevoie să-și tragă puțin sufletul și să se răcorească. Amplasarea ei într-un loc retras și înconjurat de verdeață reprezintă motivul principal pentru care voi reveni.

S-ar putea să-ți placă și...