BARURI & PUBURI LOCURI

Corks, împărăția vinurilor și nu numai

Am ajuns la Corks, pe strada Băcani, numărul 1, într-o seară toridă de vară. Un grup de amici iubitori de vinuri alese a decis că e locul perfect să-și satisfacă gusturile. Nefiind băutoare de vin, m-am întrebat în gând ce să caut eu acolo.  M-am dus, totuși. Și prima surpriză plăcută a fost că la Corks poți să-ți alegi din meniul de băuturi orice îți dorești, fără să fii limitat de specificul anunțat al barului.

Terasa cochetă, cu mobilier alb din fier forjat și perne colorate și pufoase ne-a fost de folos doar câteva minute fiindcă a început o ploaie din acelea de vară, neanunțate. Ne-am mutat în interior, în bar, și am avut senzația că intru în altă lume.  O atmosferă cum vezi în filmele vechi, în barurile din ecranizări celebre. O lumină difuză, o muzică relaxantă în surdină, un mobilier din lemn și niște candelabre creativ realizate creează o senzație de intimitate cum n-am regăsit în niciunul din barurile bucureștene.

Colțul dedicat sticlelor de vin, etalate cunoscătorilor, arată ca o bibliotecă de vinuri și șampanii. De aici poți să-ți alegi ce dorești să bei sau poți să cumperi o sticlă pe care s-o oferi cadou.

Dincolo de varietatea de vinuri și de atmosfera plăcută, Corks oferă clienților și un meniu variat în ceea ce privește mâncarea. Porțiile sunt îndestulătoare și servite într-o manieră originală. Prețurile practicate aici nu sunt mai mari decât cele din Centrul Vechi, în general.

Barul este deschis începând cu ora 15, până târziu în noapte, la ora 2, de luni până joi, iar vineri și sâmbătă, până la 3 dimineața. Duminică este închis.

Când vrei să evadezi într-o lume diferită de tot ce înseamnă agitație, gălăgie, kitch, alege Corks Cozy Bar!

S-ar putea să-ți placă și...