CLUBURI

Lose yourself in Control!

Am ajuns in Control intr-o sambata seara, pe la 9. Se mixau piese de la Summer Well si bauturi cu o vodca celebra. Cum nu puteam sa lipsim de la asa ceva, ne-am infiintat in cocheta gradina a Controlului, sa ne pregatim constiincios pentru editia curenta a festivalului.  Am fost in Control de nenumarate ori, si in noul si in vechiul Control, dar nu am scris niciodata despre asta. Nu pentru ca nu ar merita, ci pentru ca are o imagine atat de bine construita si o comunitate inchegata in jurul lui, ca ai sentimentul ca nu trebuie sa mai completezi cu nimic.

Revenind la vizita noastra recenta, am fost incantati sa descoperim ca in frumoasa gradina deja aglomerata cu obisnuitii clubului si ai festivalului, am reusit sa gasim o masa libera sus, urcand pe traptele de langa locul in care sta de regula omul cu muzica. E placut sa auzi pe fundal piese atat de familiare, pe o racoare binevenita intr-o seara caniculara de vara si sa nu te deranjeze nimeni si nimic. Am apreciat verdeata atat de bogata a terasei si bauturile reci de la bar. E un soi de dolce far niente tacit  in Control care face bine oricui trece pragul de pe strada Constantin Mille. Ne place barul asezat in mijloc, cel in jurul caruia se aduna toti sa povesteasca, sa salute fetele de la bar, sa se uite de jur imprejur si sa cuprinda totul dintr-o privire E un cool neostentativ in tot ceea ce intalnesti, ca nu-ti mai vine sa pleci. Ceea ce am si facut. Am mers in interior si-am baut un cidru rece, pe muzica specifica locului.  Daca ne place ceva la Control este spatiul larg si posibilitatea de a gasi un loc care sa-ti satisfaca orice dorinta ai avea: daca vrei club, gasesti club, daca vrei terasa, e acolo, daca vrei sa mananci, e Alt Shift la etaj. Noi le-am luat la rand si-am sfarsit in Alt Shift, la miezul noptii, pentru ca in club era prea putina lume, find miercuri si perioada de concedii, alta explicatie nu am gasit.

Control Club 2

In Alt Shift e mult mai chill, muzica se schimba, tonul se schimba, iar dupa miezul noptii, se serveste pizza. Ne-au placut oamenii atenti, privelistea asupra gradinii pe care ti-o ofera ferestrele restaurantului, oaza de liniste intr-un vacarm continuu al Controlului. Pizza a fost delicioasa, bauturile preparate cu talent de omul de la bar au fost reci si bune, iar muzica aleasa cu grija. Ne-a placut ca am auzit acolo, in miezul noptii, deasupra unei pizza fierbinti, intr-o liniste desavarsita, pe fabulosul Rodriguez si-a lui piesa Cause. Mancam si ne leganam pe tristele Cause I lost my job two weeks before Christmas/ And I talked to Jesus at the sewer/ And the Pope said it was none of his God-damned business….Am ramas recunoscatori oamenilor din Alt Shift pentru ca, pret de cateva minute au reusit sa ne faca sa ne simtim ca in sufrageria noastra, mancand in miez de noapte cu Rodriguez pe fundal.

Seara a continuat in deja cunoscutul club, de unde am plecat istoviti de energie de la atata dans, dar bine hraniti, fredonand indescifrabil muzica de la Summer Well. Am promis ca vom reveni, mai ales in serile in care sunt organizate concerte si evenimente deosebite, cum ne-au obisnuit deja, avand certitudinea ca acolo vom gasi aceiasi oameni interesanti, cu tinutele lor cool, muzica faina, preturile ok si atmosfera frumoasa. Daca nu ati ajuns inca acolo, e musai sa mergeti!

Control Club

Fotografiile sunt de aici.

S-ar putea să-ți placă și...