Stiri

Evenimente de neratat in weekendul 10 – 12 iunie

Weekendul acesta, plin de evenimente de neratat, arata ca o serbare a culturii pentru iubitorii artelor frumoase. Imbraca-ti starea de timp liber si pregateste-te pentru delectare spirituala!

Pana pe 13 iunie poti vedea Arta la fereastra, desenata de Dan Perjovschi, pe gemurile Galeriei Simeza.

evenimente

Daca n-ai timp sa vizitezi cultura la ea acasa, iese ea in strada si te cauta, la B-FIT in the Street! In perioada 9 – 12 iunie, strazile vor deveni scene pe care personaje fabuloase vor sustine piese de teatru, pantomima, acrobatii, jocuri de foc si multe alte momente care te vor face sa spui wow!

evenimente

Sa vezi ce Meserie! te asteapta la Street Delivery! Strada Arthur Verona va gazdui, timp de trei zile, mestesugari si makeri care iti vor arata ce pot face doua maini dibace. Pe langa atelierele de mestesuguri vor avea loc dezbateri, proiectii de filme, concerte live si multe surprize! Sa nu uiti nici de Audience Award Film Festival, eveniment desfasurat in parteneriat cu Street Delivery, in cadrul caruia vor fi proiectate filme rasplatite cu premiul publicului in marile festivaluri ale lumii precum Sundance FF, Toronto FF, Berlin FF si Rotterdam FF.

evenimente

In perioada 11 – 12 iunie, The Institute organizeaza, cu ocazia Street Delivery, Amzei Market Makers, un targ de design in Piata Amzei.

Andre Rieu revine in Piata Constitutiei, sambata si duminica, de la ora 20:30.

Daca ai treaba prin Sibiu, fii pe faza, deoarece in perioada 10 – 19 iunie are loc Festivalul International de Teatru (FITS), un eveniment amplu in care vei putea urmari spectacole de teatru, dans, circ, muzica, filme, conferinte si lansari de carte.

Vineri, 10 iunie

Proconsul va concerta de la ora 19:00, la Palatul OdeonGradina de Vara.

Afla care este treaba cu Toti fiii mei, de la ora 19:30, Teatrul National I. L. CaragialeSala Mare.

Este evident ca toata lumea se va uita la meciul Romania – Franta! Incepand cu ora 22:00 trebuie sa fugi la cel mai apropiat televizor si sa sustii echipa nationala de fotbal!

Sambata, 11 iunie

Daca e sambata inseamna ca este o zi tocmai buna pentru Barfe, zvonuri si minciuni. Nu, nu la scara blocului, ci la Teatrul National I. L. Caragiale.

Cinci femei de tranzitie te asteapta la Teatrul National I. L. CaragialeSala Pictura.

 Duminica, 12 iunie

Micul Print este un spectacol pentru copiii de toate varstele. Te poti convinge incepand cu ora 11:00, la Godot Cafe.

La ora 12:00, la Teatrul National I. L Caragiale, faci cunostinta cu Omul care a vazut moartea.

La vita e bella, de la ora 19:30, la Teatrul de Comedie, Sala Studio.

Sursa foto: PixabayFacebookB-FIT in the Street!Street Delivery.

S-ar putea să-ți placă și...