Stiri

Demi Moore, următoarea hărțuitoare de la Hollywood?

În 2012 a apărut pe Youtube un filmuleț în care actrița Demi Moore îl săruta pe Philip Tanzini, un adolescent de 15 ani alături de care juca în serialul ”General Hospital”. Imaginile s-au bucurat de interesul internauților în acel an, dar reapariția lui în atenția publicului în aceste zile o poate transforma pe Demi Moore în următoarea hărțuitoare de la Hollywood.

În anul 1982, Demi Moore, pe atunci în vârstă de 19 ani, a fost invitată la ziua de naștere a colegului său de platou din serialul ”General Hospital”, actorul Philip Tanzini. Adolescentul tocmai împlinea 15 ani și a avut parte de toată atenția celebrei actrițe care era căsătorită în acea vreme cu Freddy Moore. Cuprinși de euforia momentului, cei doi protagoniști au făcut și niște declarații în fața camerei de filmat, în care Demi spunea că e îndrăgostită de puștiul de 15 ani, iar el declara că se va căsători cu ea, dar nu trebuie să afle soțul ei.

https://www.youtube.com/watch?v=g_8nRdPxCb0

În contextul scandalurilor de hărțuire sexuală de la Hollywood care au adus în prim plan nume mari din lumea cinematografiei, printre care producătorul Harvey Weinstein și actorul Kevin Spacey, apariția acestor imagini cu Demi Moore sărutând cu foc un minor o poate compromite atât pe ea, cât și întreaga sa carieră.

Demi Gene Guynes, în vârstă de 55 de ani, devenea celebra Demi Moore, odată cu lansarea filmului ”About Last Night” din 1986. Înainte de acesta, a mai apărut în ”Blame It On Rio”, ”St. Elmo s Fire” și în serialul ”General Hospital”, unde l-a avut coleg pe tânărul actor Philip Tanzini. Actrița a avut trei mariaje, celebru fiind cel cu Bruce Willis, cu care are trei copii, dar și cel cu Asthon Kutcher, actorul mai tânăr decât ea cu 16 ani, cu care a fost căsătorită 8 ani.

S-ar putea să-ți placă și...