Stiri

Ce Meserie ne asteapta la Street Delivery!

Contrar asteptarilor tale, Street Delivery nu reprezinta reuniunea de vara a hipsterilor, ci mai degraba un happening urban cultural. O noua editie a acestui eveniment cool se asterne, in perioada 10 – 12 iunie, pe strada Arthur Verona, pentru a ne deschide portile catre creativitate.

street delivery 1Festivalul Street Delivery se schimba de la an la an, iar editia de anul acesta, intitulata Meserie! aduce laolalta, in atentia publicului larg, mestesugari (tamplari, cizmari, croitori, etc.)  si makeri (artisti 3D, ilustratori, designeri de produs etc.). O intalnire epocala intre mestesugurile vechi si noi ne va permite sa vedem cat de meseriasi sunt oamenii din jurul nostru.

La capitolul arte si meserii vei descoperi 12 ateliere  in care artisti deosebiti isi vor scoate la lumina proiectele din diferite domenii: fierarie, croitorie, legatorie de carte, sticlarie, tamplarie, butaforie, gravura, xilogravura, serigrafie, depanare, tapiterie etc.

street delivery 3

Nu va lipsi nici muzica live. Pe strada vor canta: Temple Invisible, Omlette, Makunouchi Bento, Loungerie II, Fluid, Messer Chups, Karpov not Kasparov, A-C Leonte, Tourette Roulette, Somnoroase Pasarele, Macanache, RoadkillSoda si Tony Baboon.

Tot despre mestesuguri va fi vorba si pe marele ecran. La Street Delivery vor rula scurtmetraje despre mestesugrurile traditionale, documentare cu si despre makeri si tutoriale how it`s made.

Informatii despre program gasesti pe site-ul Streed Delivery.

Street Delivery este un eveniment care a fost initiat in anul 2006 de Fundatia Carturesti si Ordinul Arhitectilor din Romania.

Street Delivery Meserie! este organizat in parteneriat cu ArCuB ca proiect strategic al Bucurestiului pentru candidatura la titlul de Capitala Europeana a Culturii 2021.

Pe langa Bucuresti, festivalul mai are loc in Baia Mare, Timisoara, Cluj – Napoca si Iasi.

Sursa foto: Street Delivery

S-ar putea să-ți placă și...