FILME

ShortsUp revine cu un nou maraton cinematografic!

Serile de vara nu sunt facute pentru somn, ci pentru filme, plimbari, cugetari asupra vietii si pentru ShortsUp.

Noaptea lunga a filmelor scurte se asterne, pe 2 iulie, peste cinfilii din Bucuresti, Brasov, Timisoara si Cluj. Participantii la eveniment se vor putea bucura de scurtmetrajele din toate colturile lumii, premiate și aplaudate de juriile festivalurilor de la Oscar, Bafta, Berlin sau Clermont-Ferrand.

In Bucuresti, Noaptea alba a filmelor scurte se va desfasura sub cupola Pavilionului Central Romexpo. O suprafata de zece mii de metri patrati ca fi reinterpretata prin film, arte multimedia si spectacole live. Potrivit comunicatului de presa, invitatul special al serii va fi artistul hip-hop DOC, care va energiza publicul cu un spectacol de stand-up comedy inspirat de scurtmetrajele din program si de subiectele sociale care strabat ecranul si viata cotidiana.

shortsup

Editia de anul acesta celebreaza puterea artistica a mediului de comunicare video. Cinefilii din Bucuresti vor putea viziona in premiera instalatia foto-video Night Time in Bucharest, bazata pe lucrarile fotografului Adi Tudose si  inspirata de catre personajele enigmatice care populeaza Bucurestiul pe timp de noapte.

Potrivit comunicatului de presa, biletele pot fi achiziționate din retelele MyTicket si Eventbook incepand cu 8 iunie, in perioada Early Bird (8 iunie – 20 iunie)  la pretul de 30 de lei,  in perioada Pre-Sale (20 iunie – 2 iulie) la 35 de lei si cu 40 de lei la fata locului, in limita locurilor disponibile. Biletul include acces la o noapte intreaga cu scurtmetraje premiate, cinema interactiv, instalatie video si food-court cu live cooking si experiente culinare artizanale.

Noaptea Lunga a Filmelor Scurte este organizata, in fiecare vara, de ShortsUP, numitorul comun al filmelor scurte si bune din intreaga lume. La editia de anul trecut filmele scurte au fuzionat cu fotografia si artele multimedia in Pavilionul Central Romexpo, in prezenta a 3500 de spectatori. Noaptea Lunga din 2014 a avut loc in Gradina Botanica Bucuresti si a adus 4000 de cinefili pe pajistea verde.

Sursa foto: ShortsUp

S-ar putea să-ți placă și...