TARGURI & FESTIVALURI

B-FIT, un festival de teatru cu totul si cu totul deosebit

Daca tu nu n-ai timp sa vizitezi cultura la ea acasa, iese ea in strada pentru tine, la B-FIT in the Street!

In perioada 9 -12 iunie, in Centrul istoric, Piata Universitatii si Piata George Enescu, vor avea loc 21 de piese de teatru, in care vor juca sute de artisti din noua tari. Strazile se vor transforma in scene pentru spectacole nocturne si vei avea placerea sa asisti la momente deosebite: pantomima, jocuri de foc, acrobatii aeriene, numere interactive de teatru, tablouri umblatoare, contese, girafe, arlechini sau balerine de dimensiuni uriase.

La cea de-a VIII-a editie a B-FIT in the Street!, strazile din Bucuresti vor reuni artisti din Franta, Olanda, Slovacia, Spania, Marea Britanie, Germania, Italia si Romania. Vei visa cu ochii deschisi privind la acrobatiile trupei Dream, te vei intalni cu statuile vivante ale lui Coco Chanel, Steve Jobs si Walt Disney, vei vedea o expozitie de tablouri sau ea te va vedea pe tine, arlechinii vor face farse, Mirror Family va reveni pentru a treia oara, Imperial Kikiristan te va invita la o calatorie de neuitat, A-TA-KA va prezenta un spectacol de suprarealism, parada gastelor te va face sa-ti acorzi o pauza de cateva minute, balerinele se vor urca pe catalige, Teatrul Masca, dar si multe arte trupe iti vor arata ca nu exista bariere in calea creativitatii.

b-fit

Accesul la toate reprezentatiile din cadrul festivalului este gratuit.

ARCUB este organizatorul Festivalului internațional al luminii — Spotlight, Festivalului International de Teatru de Strada — B-FIT in the Street!, al singurului festival international de jazz din Capitala, Bucharest Jazz Festival, al festivalului de muzica clasică, Bucharest Music Film Festival, al festivalului de muzica alternativa Sound & Vision si al Zilelor Bucurestiului.

Evenimentul este parte din candidatura orasului la titlul de Capitala Europeana a Culturii -Bucuresti 2021.

Sursa foto: B-FIT in the Street!

S-ar putea să-ți placă și...